nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

L'autobús transfòbic dels ultracatòlics HazteOir arribarà a Palma al juny

La plataforma ultracatòlica HazteOir continua el seu viatge amb l'autobús dels missatges transfòbics. Amb el seu president al capdavant, Ignacio Arsuaga, es desplaçarà a Palma el proper 2 de juny per mostrar el seu rebuig a l'aprovació de les lleis que defensen els drets dels homosexuals a petició de Valores en Baleares.

Amb la seva presència a Palma, HazteOir persegueix «donar a conèixer de primera mà a tots els ciutadans de la Comunitat Autònoma de Balears, la minva de llibertats civils que suposa l'aprovació de lleis LGTB com l'aprovada recentment a la Cambra Balear», ha indicat Valores en Baleares.

Segons aquest grupuscle, amb aquestes lleis «el poder públic imposa l'adhesió a una concepció de la sexualitat concreta i s'obliga a fer visible a la comunitat educativa i als mitjans de comunicació la ideologia de gènere, penalitzant aquelles persones i institucions que no comparteixen determinada visió de la sexualitat i que s'atreveixin a manifestar-se en contra de la ideologia de gènere». 

Cal recordar que l'autobús d'HazteOir ha estat rebut amb protestes a tots els territoris on ha intentat portar el seu missatge transfòbic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De veritat, fa mes de 7 anys

A jo el que m'intriga és saber qui subvenciona tot això.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente