algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Cort instal·la un cartell sobre les aus marines a es Carnatge

Al cartell es dóna informació sobre les aus que es poden observar des d’es Carnatge. | Ajuntament de Palma

En el marc del Projecte de conservació d'es Carnatge de l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l’Ajuntament de Palma ha instal·lat aquesta setmana en aquest espai natural un cartell d'observació d'aus marines. Forma part, segons el Consistori, de les actuacions educatives i divulgatives per donar a conèixer els elevats valors del patrimoni natural i cultural d’es Carnatge, el darrer espai sense urbanitzar del litoral de Ciutat.

Tal com ha explicat Cort, «es tracta d’una àrea darrerament molt utilitzada per la ciutadania com a zona d’oci i passeig, però que no és prou coneguda pels seus valors ecològics. En aquest àmbit un dels valors més destacats és el seu potencial com a punt d’observació d’aus marines. Per aquest motiu, per fomentar el coneixement de les aus més comunes del nostre litoral, s’ha ubicat aquest cartell a uns dels miradors existents, el primer des de Cala Estància, per no produir cap alteració ni impacte al paisatge».

Informació acurada

Al cartell es dóna informació sobre les aus que es poden observar des d’es Carnatge: gavines, corbs marins, virots i també el virot petit, l'au més amenaçada d'extinció de tot el continent europeu. Es dóna més informació sobre aquesta au, les seves amenaces i característiques. També es donen consells per a un comportament respectuós amb les aus marines i amb tot l’espai natural d’es Carnatge en general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.