algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Death Cafe, una iniciativa per parlar de la mort amb naturalitat

131388

El Proyecto HU-CI organitza per a aquest dimarts un Death Cafe a la seu del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA). El Death Cafe és un grup de discussió sobre la mort sense un guió tancat ni objectius concrets. El seu propòsit és fomentar la consciència social de la mort des de diversos punts de vista per valorar la vida i rompre el tabú que suposa parlar de tot lo relacionat amb la mort.

Al Death Cafe tan sols es pretén parlar lliurement de la mort mentre se pren un cafè i pastes. No és una ajuda al dol ni un lloc de suport a experiències personals. No pretén recaptar fons. Tampoc pretén elaborar conclusions de la trobada. És confidencial i respectuós.

El model Death Cafe va ser desenvolupat per Jon Underwood i Sue Barsky Reid, basat en les idees de Bernard Crettaz. Des de 2011 s'han dut a terme gairebé 4.000 sessions en més de 40 països.

Tenint en compte les experiències prèvies, els membres del Projecte HU-CI han apostat per aquesta iniciativa per fomentar el debat sobre la mort entre els ciutadans. Altres persones també creuen en el projecte i prova d'això és que se celebraran Death Cafe simultanis en diverses ciutats del món el mateix dia: dijous 23 de març de 2017.

Hi participaran, a més de Palma, Alcalá d'Henares, Alacant, Barcelona, Burgos, Collado Villalba, Elx, Gijón, Granada, Lima (Perú), Madrid, Màlaga, Palència, Ponferrada, Posadas (Argentina), Reno (Nevada, EUA ), Santiago de Xile, Talavera de la Reina, Terol, Vitòria i Zarautz.

Per garantir la bona dinàmica de la sessió, el nombre màxim de participants serà de 15. És imprescindible la inscripció prèvia al correu electrònic de l'organitzador a Palma, Carlos Martorell Campins: carlosmartorellcampins@gmail.com. La inscripció és gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.