cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Milers de persones participen a la II Cursa Palmadona

Milers de persones han participat a la segona cursa Palmadona. | Ajuntament de Palma

La plaça d’Espanya ha acollit aquest diumenge la II Cursa Popular Palmadona, una prova no competitiva organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), que ha comptat amb la participació de 3.000 corredors, 2101 dones i 899 homes. Enguany la cursa ha batut un rècord de participació gràcies a l’ampliació de 800 places en relació a la primera edició.

A les 11 h la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, en nom de l’IME, ha retut un sentit homenatge a José Luis Carrera Morán, promotor de la 261 Women’s Marathon, i ha entregat una placa a la seva memòria a Jhonny Ouriaghli Goyanes, com a representant de l’organització de la reconeguda marató per la dona i la coral de Sant Josep Obrer ha interpretat la peça ‘Avui vull agrair’.

Moll ha donat la benvinguda als participants, ha agraït el compromís dels palmesans i palmesanes per a donar suport a l’impuls de l’esport femení i ha destacat que «aquesta segona edició de la Cursa Popular Palmadona creix i es consolida com un esdeveniment per la igualtat de la dona dins el món de l’esport». La regidora també ha estat l’encarregada de tallar la cinta que ha donat inici a la cursa.

Després dels 20 minuts d’escalfament previ, a càrrec de Running Seguro, la prova ha donat el tret de sortida a les 12h en direcció al carrer dels Oms. Els participants han pogut gaudir d’un circuit urbà de 3 Km pel centre de Palma amb dues opcions de distància, 3 o 6 Km.

Camiseta i medalla

Tal com ha explicat l’Ajuntament de Palma, tots els participants de la cursa han rebut una camiseta commemorativa de l’esdeveniment i una medalla de finisher per a premiar l’esforç, la participació i la força d’arribar a la meta.

L’IME ha agrat a més el suport dels principals patrocinadors de la cursa; Coca-Cola, Trasmediterrànea, Air Europa, BMN, Obra Social Sa Nostra, Malla, Autovidal, així com la tasca del voluntariat esportiu de Palma i de les àrees municipals implicades i el recolzament de les entitats i organitzacions que hi col·laboren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.