algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

La Banda de Música celebra el 50è aniversari amb un concert i un CD

La Banda Municipal de Música de Palma celebra aquesta setmana els seus 50 anys de vida amb un concert gratuït aquest dijous en el Teatre Principal.

La Banda Municipal de Música de Palma celebra aquesta setmana els seus 50 anys de vida amb un concert gratuït aquest dijous en el Teatre Principal i un doble CD que recull enregistraments històrics de la banda.

Segons ha informat l'Ajuntament, fou un 22 de desembre del 1966 quan la Banda de Música de la Policia Local de Palma va oferir el seu primer concert en el Teatre Principal de Palma, baix la batuta del seu fundador, Julio Ribelles, encara que no va ser fins al 1975 que va modificar el seu nom i va passar a denominar-se tal com es coneix ara.

Aquest dijous 22 de desembre, per commemorar el 50 aniversari de la Banda Municipal de Palma, la formació oferirà un concert gratuït en el Teatre Principal a les 20:00 hores.

A més, la banda presentarà el CD commemoratiu de l'efemèride, un disc doble que recull enregistraments històrics de la banda i que ha editat Blau.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha presentat aquest dimarts l'actuació i el disc i ha destacat «la important tasca que la banda duu a terme per acostar la música a la ciutadania».

A la presentació també han assistit el sotsdirector de la formació, Ximo Esteve; la coordinadora general de Cultura, Noemí Garcies, i el compositor mallorquí, Antoni Mairata, de qui la banda estrenarà una obra en aquest mateix concert.

L'actuació del Teatre Principal inclourà, a més de l'obra 'Fanfara a la Concòrdia', de Mairata, la peça 'Danso Bacchanale', de Saint-Saëns; el 'Capritx italià', de Txaikovski i les 'Danses guerreres del príncep Igor',de Borodín.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.