algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PP exigeix a Emaya un pla de xoc de neteja

El grup municipal del PP afirma que els veïns tenen queixes en relació amb la neteja dels barris

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Marga Duran, al centre de la imatge. | Europa Press

La portaveu del grup municipal del Partit Popular, Marga Durán, ha anunciat que presentaran una proposta en el proper ple, del 22 de desembre, en la qual sol·liciten a l'empresa municipal d'Emaya que posi en marxa plans de xoc de neteja a «cadascuna de les barriades de Palma».davant les constants queixes que mostren els veïns per la brutícia als carrers.

«És un clam dels veïns».ha assegurat la portaveu del Partit Popular a Cort en roda de premsa, en la qual ha detallat les tres iniciatives que el seu partit portarà a la darrera sessió plenària de l'any.

«Palma està més bruta que mai, no només ho diuen els veïns sinó que també ho ha apuntat el propi comitè de direcció d'Emaya», ha afirmat Durán, qui ha indicat que, cada vegada que acudeixen a una barriada, «la primera demanda que ens fan els veïns és que es millori la neteja a la seva zona».

«Palma no pot estar un dia més d'aquesta manera. Hi ha zones de la ciutat que no es netegen de manera diària, sinó només setmanalment», ha criticat en relació tema.

Per la seva banda, la regidora del PP María José Bauzá ha explicat que hi ha una mitjana d'entre 20 i 24 rutes diàries de neteja que no es cobreixen, a la que se sumen «contenidors de paper i cartró que estan desbordats»., ha lamentat.

«Malgrat aquests resultats de neteja nefasts, Emaya segueix endeutant-se i la despesa de personal continua creixement», ha censurat.

Davant això, el grup municipal popular proposa l'elaboració d'un calendari de neteja i de rutes de neteja diàries
«perquè tothom conegui aquesta informació», ha precisat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 7 anys

De qui va ser la iniciativa fallida de la recollida subterrànea de fems del casc antic de Palma?

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Si els peperos exigeixen un pla de xoc de neteja, poden començar.per deixar els seus càrrecs tots ells

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente