algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Carrió: «El Consell endarrereix el nostre procediment»

El regidor de cultura opina sobre el procediment en l'esbucament de la Feixina

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, a l'esquerra de la imatge.

Avui ha visitat La Vila del Pingüí, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió. Recollim les seves declaracions sobre el monument de la Feixina i els obstacles que sorgeixen per a la seva demolició.

«El desembre de l'any passat el Consell Insular es va negar a declarar que la Feixina fos un bé catalogat, a partir d'aquí, com a Ajuntament, vàrem haver de començar el nostre procediment per poder tirar endavant aquesta demolició. Ens van arribar fins a 506 al·legacions que vam haver de respondre. No vàrem entendre que el passat juliol, la mateixa comissió de Patrimoni del Consell, va recuperar l'incoació d'aquest expedient».

«Quan vam saber que es tornava a incoar l'expedient, vàrem haver d'aturar el nostre procediment. No vàrem entendre la resolució i per això vàrem posar el contenciós administratiu al Consell per tal de poder recuperar el nostre camí. Tenim per endavant un procediment que és lent i entenem que l'únic que ha fet el Consell és endarrerir i entorpir més el nostre procediment».


Congelació intencionada de l'expedient?

«Com a Ajuntament, hem posat el contenciós administratiu perquè no ho hem entès, a partir d'aquí no anirem a cercar mes suspicàcies que les justes i necessàries. Nosaltres tenim el compromís ferm que a l'espai públic el feixisme no hi té cabuda. Ens sobta que una cosa que ja havia estat decidida es torni enrere a través d'un procés que serà lent. Com a Ajuntament tenim la intenció de seguir amb el nostre procediment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.