algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Un grup de joves denuncia la «connivència històrica entre el franquisme i l'església»

Interior de l'església de la Santa Creu de Palma.

En el marc de la celebració a l'església de la Santa Creu de la missa en honor de Franco i Primo de Rivera, aquest dilluns a Palma, un grup de joves ha duit a terme aquest dimarts una acció per denunciar la «connivència que històricament hi ha hagut entre el franquisme i l'església».

Segons han informat, l'acció es produí després de prendre la decisió de denunciar el «col·laboracionisme històric de l'església catòlica amb el feixisme». Alhora, han recalcat que amb aquesta missa celebrada dilluns a Palma, ha «evidenciat» aquesta relació entre la institució eclesiàstica i el règim franquista.

Per aquest motiu, el grup de joves decidí «atacar» amb ous de pintura la façana de l'església de la Santa Creu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 7 anys

I, per cert, en un pais civilitzat (el nostro encara no ho és, i no anam en camí de ser-ho, més aviat anam al revés) una denúncia se fa a un jutjat o a una comisaria de policia. Després, a qui correspongui, ja decidirà el que s'ha de fer. Qui són aquest grapat d'energúmens per decidir el que s'ha de tolerar o no tolerar?

Valoració:5menosmas
Per tanmateix, fa mes de 7 anys

No entenc com aquest diari ha fet un gir cap a la notícies basura. Per exemple, en el mateix titular indica "un grup de joves denuncia..."
A mem, anem per parts: aquest suposat grup de de joves no ha denunciat res, sinò que s'ha agafat la justícia pel seu compte i ha fet lo que els hi ha sortit dels collons. Des de quan atacar la façana (d'una esglèsia) és "denunciar" qualque cosa?
Per altra banda, com podeu posar aquesta puta merda de video dins una notícia?

Realment, heu perdut tota la credibilitat.

Valoració:5menosmas
Per Ensenyat, fa mes de 7 anys

No m'agrada ni Franco ni el Front Popular, les atrocitats dels uns i els altres, després de vuitanta anys no han aconseguit reconciliar als espanyols.
A l'Església hi ha sants i dimonis, em quedo amb l'Església solidària i missionera que tant ha contribuït en la dignitat de moltes persones.

Valoració:14menosmas
Per Arruix!, fa mes de 7 anys

Fora d'aquí, forastetot!

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Natural, el Frente Popular quemaba iglesias y conventos, además de asesinar curas y monjas.Franco los protegía. Hubiera sido cosa de tarados mentales no aceptar la protección del Caudillo.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente