nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Cort promociona la Cultura Popular i Tradicional

Jornada de Professionals de la Cultura Popular i Tradicional. | Ajuntament de Palma

El Teatre Mar i Terra ha acollit aquest dissabte la Jornada de Professionals de la Cultura Popular i Tradicional, que s'inclou dins de la Setmana de Cultura Popular i Tradicional de Palma. A la trobada han assistit el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i la coordinadora general de Cultura, Noemí Garcies.

Segons ha destacat l'Ajuntament, per primera vegada, la setmana inclou un espai de participació per generar debat i reflexió entorn de la cultura d'arrel.

Així, a les 12.00 hores ha començat el debat 'Cultura popular i indústria cultural', per conèixer diversos projectes i experiències en el camp de la cultura popular i tradicional, la seva viabilitat, els canvis històrics i els reptes de futur.

Han participat els experts David Ibáñez, director artístic de la Fira Mediterrània; Jordi Fàbregas, director del Centri Artesà Tradicionàrius; Miquel Brunet, productor i músic, i Pere Soler, impulsor i president de Factoria de So.

Més tard, a les 16.00 hores ha tingut lloc el debat 'Cultura popular i gestió institucional', per conèixer diferents visions sobre el paper que han de tenir les institucions en l'impuls o la gestió de la cultura popular i tradicional.

Ha comptat amb la participació de Gabriel Barceló, impulsor de l'Escola de Mallorquí de Manacor; Josep Albà Artigas, tècnic de la Direcció general de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya; Josep Vicent Frechina, musicólogo i director de la revista 'Caramella', i Carme Castells, directora de la Fundació Casa Museu Llorenç Vilallonga. Finalment, a partir de les 20.00 hores la Feixina ha acollit les actuacions de Roba estesa i dels Grollers de sa Factoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.