muy nuboso
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

MÉS demanarà en el Congrés sobre la «connivència» entre el Govern espanyol i el Club Marítim del Molinar

MÉS demanarà en el Congrés sobre la «connivència» entre el Govern i el Club Marítim del Molinar. | Arxiu

MÉS per Palma ha denunciat aquest dissabte que el Club Marítim del Molinar ha tengut accés a la Declaració d'Impacte Ambiental sobre l'ampliació del port abans de la seva publicació oficial i abans que es comuniqués a l'Autoritat Portuària competent sobre el tema, i a l'Ajuntament de Palma. A dia d’avui, segons la formació, l'informe en qüestió encara no ha arribat a les institucions.

Els ecosobiranistes, a través del portaveu de Compromís en el Congrés Joan Baldoví, formularà dues preguntes al Ministeri de Medi Ambient i de Foment per «denunciar i demanar explicacions» sobre aquesta filtració, «incomprensible i sospitosa» d'un Ministeri amb un club privat.

Sorpresa i preocupació
Davant de les informacions aparegudes, MÉS per Palma vol manifestar la seva «profunda sorpresa i preocupació» davant la «connivència» entre el Ministeri de Medi Ambient i el Club, que queda palesa quan aquesta entitat privada ha tengut accés a la Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) abans que les institucions públiques de les Illes balears.

«L'ampliació del port del Molinar no es farà en cap dels casos,  es rehabilitarà en el seu perímetre actual i es donarà continuïtat als amarraments dels socis. Però ara cal transparència i explicacions en aquesta suposada connivència entre una institució pública com el MAGRAMA i un Club Privat entorn en un projecte especulatiu», ha assegurat el portaveu Antoni Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pperros, fa mes de 7 anys

Mafia arreu.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente