algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Policia Local de Palma precinta l’Oktoberfest

Imatge d'arxiu d'una de les celebracions de l'Oktoberfest. | UH/Arxiu

La Policia Local ha precintat aquesta passada matinada el recinte de Son Fusteret, on divendres va començar la Oktoberfest, per manca del pertinent Títol habilitant.

Aquest dissabte un tècnic del departament d'Activitats de l'Ajuntament s'ha personat a Son Fusteret per a comprovar la documentació, però ha denegat l'autorització a la celebració de l’activitat per no haver presentat, l'empresa organitzadora, tota la documentació legalment necessària.

Segons ha explicat Cort, l'empresa organitzadora havia sol·licitat l'autorització per a la celebració de la Oktoberfest, en base dels projectes presentats per a edicions anteriors, però a la inspecció realitzada aquest dissabte en s'ha pogut comprovar que aquests projectes havien estat substancialment modificats. Aquest fet incompleix l'article 11.2 de la Llei d'Activitats de la CAIB aprovada l'any 2013.

Disminució de la protecció contra incendis

En concret, segons el Consistori, s'ha pogut comprovar que s'havia realitzat una disminució de la protecció contra els incendis, respecte a anys anteriors. «Aquesta disminució suposa una modificació substancial dels projectes presentats anteriorment i per tant la necessitat de sol·licitar una nova autorització justificant els canvis realitzats», diu l’Ajuntament.

Així, el recinte continuarà precintat fins que l'empresa presenti una nova documentació justificant els canvis realitzats en les mesures de seguretat contra incendis, i aconseguir així una nova autorització per a la realització de l'activitat.

L'Ajuntament es mostra «obert» a autoritzar que la Oktoberfest pugui allargar els dies de celebració de l’esdeveniment una vegada que l'empresa organitzadora hagi resolt els problemes amb la documentació que s'han detectat i que «impedeixen» que, actualment, amb la llei a la mà, es pugui autoritzar la seva celebració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 7 anys

Lo que no entenc

Si no es cumplien les condicions, perque s'ha deixat iniciar?

Vol dir que hi ha hagut un temps o gent ha estat alla i no hi havia les mesures de seguretat necessaries?

Valoració:2menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 7 anys

LA GENERALITAT TENDRÍA QUE PAGAR UNA INDEMNIZACIÓN POR PROHIBIR LOS TOROS EN CATALUÑA.

Valoració:-10menosmas
Per I quan comprovarà l'ajuntament els restaurants de, fa mes de 7 anys

I quan começaran a fer comprovacions també als restaurants que estan sortint al barri de Sa Llotja com bullets i que tot i ser denunciats, l'ajuntament sistemáticament s'inibeix en favor de la màfia Llotjera.

Valoració:6menosmas
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Molt be. Si no te totes les autoritzacions, no pot obrir.
Però, per què l'ajuntament no actua sempre així?
Per què no revisa, per exemple, totes les terrasses?
o els renous.....

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente