nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'ASM denuncia que l'espoli fiscal afecta la neteja de Palma

17278

La secció local de Palma de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denuncia que l'espoli fiscal i la manca de finançament estatal «també afecta la neteja dels carrers de Palma».

«Segons les dades de plantilla publicades per Emaya, a cadascun dels 420 empleats del servei de neteja li correspondria un volum de 950 habitants, que pujarien fins a 1.478 si tenim en compte que en servei actiu n'hi ha 270» explica l'entitat sobiranista i afegeix: «Per contra, a la ciutat de Badajoz cada empleat municipal s'encarrega de 832 habitants, a Madrid de 714 i a Sevilla de 446».

Per altra banda, l'ASM denuncia que «no només continua sense executar-se la zona verda del canòdrom i el velòdrom, anunciada l'any passat i quan teòricament l'Ajuntament de Palma disposa enguany de 500.000 euros de la Llei de capitalitat, sinó que els veïns del Camí de Jesús protesten davant l'augment de la brutor i les plagues de rates».

Segons els sobiranistes: «Una major dotació econòmica també permetria dur a terme una campanya informativa potent per instruir la població en la manera de desfer-se dels residus domèstics, recollir les deposicions dels cans, tirar els xiclets a les papereres, etc».

Des de l'ASM (Palma) s'insta l'Ajuntament a «denunciar públicament l'ofegament econòmic que patim per part de l'estat espanyol, i aprofitam per convidar els representants polítics del consistori a sumar-se a la plataforma Avançam de regidors pel dret a decidir, que es presentà a Montuïri el passat mes de maig».


DADES:

1) Empleats neteja
Emaya: 420 (270 en actiu)


2) Empleats neteja Badajoz: 180

3) Empleats neteja Madrid: 4.400


4) Empleats neteja Sevilla: 1.555

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 30', 19-9-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:1menosmas
Per AM1715, fa mes de 7 anys

Seria correcte que l'ajuntament de Palma fes obres al Velòdrom quan encara no ha el pagat el cost de l'expropiació a tots els propietaris?

Valoració:1menosmas
Per anònim, fa mes de 7 anys

La incultura forastera i el menyspreu per la terra és el gran mal d´avui dia en els pobles i ciutats de les Balears.

Valoració:9menosmas
Per Tot lo dia, fa mes de 7 anys

Per ser noltros tan repelents, els fatxes ( o tal volta el fatxa amb personalitat múltiple) dissortadament no ens abandona no per un minut. Cerca't un passa-temps i deixa de molestar, toca-hores obsessiu-compulsiu!

Valoració:9menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:4menosmas
Per arruix, fa mes de 7 anys

Supongo que no querrás ver a Marlon Brando, hablando en catalán. Supongo. Pues a mi me ha gustado la película y su manera de hablar. Te aguantas, que yo me tengo que aguantar y no vengo a qui a dar la paliza de cada día. Por cierto, me figuro como debes tener el trasero todo el día sentadito en el sofá. Camina. Pasea, hombre. Y, por supuesto, tolerancia y respeto a los que no piensan igual que aquí tenemos dos idiomas oficiales.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 30', 16-9-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:4menosmas
Per catalá de Mallorca, fa mes de 7 anys

Tots sabem que el govern de Madrid (en funcions) i la seva tropa PPePPera son un grup de aprofitats i lladres que s'han aplegat per robar i delinquir arreu, per tot allá a hon comanden i poden ficar la má al calaix.I els espanyols son tan vius i honests que els voten una vegada i un altra, i ells s'aferran a la poltrona i no es desferran ni en que els tirin aigo bullent damunt les mans, exemple actual, la "sra" Barberá, abans d'ella multitud, i després d'ella, multitud dels que entraran, i si no canvía aviat s'afegirá el PSOE que diuen que no han robat, han malversat i tot aixó en temps de crisis, i aqui i podrem afegir els morats amb míster Bachiller al davant, aquest país no te remei si no el trituren i el tornen pastar eliminant els microbis i bactérias, és patétic, i no cregueu que estigui content diguent aixó.

Valoració:8menosmas
Per El que faltaba pal duro, fa mes de 7 anys

Josep Lluís Carod-Rovira, en declaraciones a TV3, ha considerado que el independentismo sufre “cierto desconcierto”. “Si a los cientos de miles de personas que salieron a la calle nos hubieran pedido que es lo que toca ahora según la hoja de ruta, el Nuevo Testamento o el Antiguo Testamento habríamos encontrado dificultad de respuesta y dificultades para precisar”, ha indicado.

“Quiero creer que está todo preparado, pero a veces da la impresión de cierta improvisación, como si el último que tiene un pensamiento genial se incorpora a la hoja de ruta. Y entonces la empanada mental ya es monumental cuando sales con el RUI, con el Rull que es consejero, con el DUI, con el DIU … exactamente dónde estamos? estaría bien que lo supiéramos, porque si no al final parece que haces castillos de arena”, ha argumentado.

Valoració:0menosmas
Per Rebuig i punt, fa mes de 7 anys

A veur, e Diari de Balears si treis defora d'una vegada, a aquests trolls que fan tan lleig. Les publicacions digitals, no estàn fetes perquè els ultres fanàtics i rabiosos, hi vagin a insultar als que no són com ells.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente