algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

La climatització de l'Estació Intermodal de Palma es renova per 150.000 euros

El treball ha consistit en «la substitució de les unitats productores de fred i calor, encarregades de la climatització».

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) va finalitzar dimecres passat la renovació dels sistemes de climatització de l'Estació Intermodal de Palma, unes obres que han suposat una inversió de 125.000 euros per «millorar les condicions de climatització per a major comoditat dels usuaris i treballadors».

Segons explica SFM, el nou sistema de climatització ja està operatiu i «s'està realitzant l'ajustament de les màquines, una operació que durarà tot el mes».

Renovació de la maquinària de climatització

El treball ha consistit en «la substitució de les unitats productores de fred i calor, encarregades de la climatització», per la qual cosa la inversió efectuada «inclou el subministrament de les dues unitats de climatització de nova fabricació així com la instal·lació i l'engegada, a més del desmuntatge de les anteriors».

«Estalvi econòmic»

L'organisme assegura que «amb aquesta renovació s'aconsegueix també optimitzar l'eficiència energètica de la instal·lació, gràcies a la reducció important de consum elèctric, que es tradueix en un estalvi econòmic notable», a més de «disminuir el nivell de soroll respecte del dispositiu anterior».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.