algo de nubes
  • Màx: 17.1°
  • Mín: 12.25°
17°

Durán carrega contra Truyol: «es deixi d'excuses i dediqui més temps a treballar»

La portaveu del Partit Popular de Palma, Marga Durán, ha exigit aquest diumenge a Neus Truyol que «es deixi d'excuses i es posi a treballar», després que la regidora i presidenta d'Emaya hagi culpat al «llegat de PP» de l'actual estat de brutícia i abandó de la ciutat.

Per a Durán, «és inaudit que la responsable de la neteja del municipi segueixi escudant-se, més d'un any després d'assumir el càrrec, en l'herència rebuda per justificar que Palma estigui més bruta que mai».

La portaveu municipal ha recordat que, després de la legislatura anterior, amb govern del PP, «Emaya va presentar superàvit i els comptes en ordre, després de quatre anys de prioritzar en inversions poc espectaculars però imprescindibles, com les millores a la xarxa de canalitzacions».

En canvi, ha continuat Marga Durán, «avui només sabem que Emaya gasta més en alts càrrecs, estudis i assessories, però molt menys a mantenir la ciutat neta, com és evident».

En aquest sentit, la portaveu municipal del PP ha recordat que «al fracàs obvi del sistema d'abandó d'andròmines al carrer, se sumeixi la falta de neteja en les barriades o el col·lapse en la recollida selectiva, amb contenidors a vessar en totes les zones».

«El caos de brutícia a Palma té nom i cognom: Neus Truyol», ha incidit Durán, per qui la presidenta de Emaya té dues opcions: «O bé escoltar l'opinió pública i rectificar, o bé assumir la responsabilitat de la seva nefasta gestió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per j, fa mes de 7 anys

DURAN:l,hi pots demanar al teu cap,rodriguess,que torni els doblers que ha cobrat per fer feina per el poble?

Valoració:10menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

La recollida de diumenge nit ès mal dia, seria millor el divenres nit.

Hi ha una incompetència sobre la manera de recollir els residus urbans.

Se hauria de fer així com dic a continuació:

A) Residus orgànics.
B) Residus inorgànics.

Subdivisió de B, en a) vidres, b) plàstics i metalls, c) material electric (cables, electrodoméstics, bateries, etc), d) material químic (pintures, olis, mobles, etc)

Valoració:7menosmas
Per tuadell, fa mes de 7 anys

Com tantes vegades, és PPorc diu orellut.
Vosaltres fa cinc anys i encara recordau l'heréncia del PSOE, cuna de tots els mals d'EsPPanya, junt amb els dimonis independentistas, llsg,llsg, éééérri una passa.

Valoració:15menosmas
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Aquesta sí que n'és bona. Jo fa anys que no veia que EMAYA fes tanta de feina.
Sra. Duran s'està passant. No veig que vulgui que la neteja a Palma vagi bé. Mostra el plumero. Només vol notorietat.
Vol fotos de llocs on governa el PP? El problema de la neteja s'ha d'encarar també amb una oposició responsable i vostè no ho demostra ser gens.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente