cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Banc de Cultures organitza una ruta per conèixer la comunitat xinesa de Palma

El projecte d’intercanvi de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics va organitzar una ruta per Pere Garau per conèixer la comunitat xinesa. | Ajuntament de Palma

El Banc de Cultures, el projecte d’intercanvi intercultural de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, ha organitzat aquest dimarts una ruta guiada pel barri de Pere Garau per conèixer la comunitat xinesa a través dels seus comerços i entitats. La ruta va permetre establir espais d’intercanvi i encontre entre cultures.

A la ruta hi col·laboraren l’entitat Mallorca Lingua Experience i la Asociación China de las Islas Baleares. L’activitat va consistir en una breu sessió introductòria a la cultura i llengua xinesa per després visitar diferents comerços del barri regentats per persones d’origen xinès per tal de conèixer els serveis i productes que ofereixen i quina relació tenen amb la cultura del país. El recorregut va acabar a la plaça Pere Garau. A l’activitat hi participaren persones de diversos orígens que formen part del Banc de Cultures.

Banc de Cultures 

El Banc de Cultures és un projecte que pretén donar resposta a la necessitat de crear espais de convivència que facilitin el coneixement i l’intercanvi entre persones de les diferents nacionalitats i cultures que conviuen a Ciutat. També vol facilitar a les persones estrangeres residents a Palma la pràctica dels idiomes oficials a la comunitat i una xarxa d’intercanvi i trobada intercultural per fomentar els vincles entre els veïns i les veïnes de Palma.

El grup funciona a partir dels intercanvis de conversa entre les persones que l’integren i la posada en marxa de petits cercles de conversa. A més, també es fan activitats en grup com tertúlies culturals, visites culturals guiades, contacontes o tallers de gastronomia d’arreu del món, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

16h 11', 21-7-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:3menosmas
Per A Mallorca, en català!, fa mes de 7 anys

En castellà, es defensen; allò que necessiten és la pràctica de l'idioma propi de les Illes Balears.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente