algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Royal Caribbean realitzarà una prova pilot de descàrrega de creueristes al Parc de les Estacions aquest mes

La companyia Royal Caribbean realitzarà una prova pilot de descàrrega de creueristes al Parc de les Estacions de Palma en aquest mes de juliol, després d'acceptar la proposta de l'Ajuntament, amb la finalitat de descongestionar la zona de la Catedral, en la qual es concentra el major nombre dels creueristes pel seu atractiu turístic.

En una roda de premsa celebrada aquest matí, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, també ha informat que la setmana que ve el consistori començarà a oferir a les empreses altres tres punts de descàrrega: la costa de Santa Catalina, la zona d'instituts d'Avinguda Argentina i Es Baluard.

El conseller delegat de BC Tour, Mario Sennacheribbo, ha dit que els creueristes podran escollir voluntàriament entre començar l'excussió en la Catedral o en les Estacions i que, si opten la segona opció, podran veure «una altra part de Palma tant històrica com comercial a la qual abans no podien accedir», recalcant que «molts creueristes són repetidors»pel que «aquesta opció pot tenir molt èxit entre ells».

A més, Sennacheribbo també ha afirmat que «el vuit per cent de les persones que van a bord participen en l'excursió turística de Palma», per la qual cosa Royal Caribbean oferirà la ruta alternativa a unes 500 persones cada dilluns, en escollir la companyia el vaixell que arriba aquest dia perquè és «el més gran» i, per tant, «en el qual la prova pot tenir un major impacte».

Per la seva banda, el batle de Palma, José Hila, ha afirmat que l'objectiu d'aquesta mesura és «repartir millor el flux de creueristes a la ciutat» i que, si funciona bé la prova pilot, espera que Royal Caribbean continuï operant al Parc de les Estacions.

Hila també confia que altres empreses s'afegeixin a aquesta iniciativa i, encara que reconeix que «és evident que tots els turistes volen veure la Catedral», considera que «no és necessari que ho facin tots al mateix temps» i que «això és possible si entren per parts diferents de la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per FORA, FORA, fa mes de 7 anys

GUAL DE TORRELLA, DIMISIÓ,
CULPABLE DE L'AMPLIACIÓ DEL PORT D'ALCÚDIA.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente