algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
19°

Ha mort Pere Mulet Cerdà activista cultural algaidí

La vigília serà dimarts, 29 de març, de les 16 a les 18 hores i les exèquies tindran lloc a les 17.30. El funeral serà a les 20 hores a l’església D’Algaida.

Aquest diumenge ha mort Pere Mulet Cerdà, promotor i col·laborador de la revista Es Saig. També va ser regidor de l’Ajuntament d’Algaida i un dels impulsors dels premis literaris Castellitx.

«Fa tres setmanes compartírem un dinar a can Biel Majoral. En Pere, ple de vida, cultíssim sempre, gestor d'una conversa amable i enriquidora, savi, sagaç, rioler i generós, aquell dia em va fer el present d'un document d'alt interès, d'una magnitud tal que m'obligava a pensar com li agrairia. Ara mai no el podré correspondre» explica Bartomeu Mestre, Balutxo.

La vigília serà dimarts, 29 de març, de les 16 a les 18 hores i les exèquies tindran lloc a les 17.30. El funeral serà a les 20 hores a l’església D’Algaida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per loren, fa mes de 7 anys

D.E.P. pero...un catalanista menos....axo va be!!!!

Valoració:-5menosmas
Per toni sbert, fa mes de 7 anys

Una persona compromesa, culta i bona. Aixó en vaig treure quan el vaig conèixer. Descansi en pau.El meu condol per en Delfí i la seva família.

Valoració:3menosmas
Per Cristian Docolomansky, fa mes de 7 anys

Va ser professor de llatí al Lluís Vives quan jo hi era alumne, Vaig agafar l'assignatura de llatí grácies a que em va agradar la manera que ell ensenyaba i va ser un dels meus professors favorits. Qdep.

Valoració:8menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Els meus condols als seus. Descansi en pau.

Valoració:13menosmas
Per Maria T., fa mes de 7 anys

Bon home. Gran home. DEP

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente