algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La biblioteca de Cort acollirà «Les pintores oblidades»

L'estil de l'artista Pilar Montaner va evolucionar des d'un realisme detallat fins a un modernisme influït per Joaquim Mir i Rusiñol, i sobretot, per Eliseu Meifrén.

L'escriptora i periodista Ángeles Caso oferirà una conferència sobre Les pintores oblidades a la Biblioteca de Cort aquest dijous. La xerrada, a més, servirà com a presentació de l'exposició bibliogràfica sobre la pintora Pilar Montaner que l'espai acollirà fins al mes d'abril.

L'exposició recull documentació bibliogràfica relacionada amb Pilar Montaner que va des de les seves memòries fins a recopilacions epistolars. La temàtica de les obres que tracta és variada, encara que mostra una preferència per les composicions de figura, el retrat i el paisatge. L'estil de l'artista va evolucionar des d'un realisme detallat fins a un modernisme influït per Joaquim Mir i Rusiñol i, sobretot, per Eliseu Meifrén.

Durant l'acte, que començarà a les 19.30 hores, Cas presentarà la campanya de micromecenatge que ha iniciat mitjançant la plataforma verkami per poder editar un llibre que donarà a conèixer 100 autoretrats de 75 pintors i fotògrafs des de l'Edat Mitjana fins al segle XX.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Una manera molt interessant de celebrar el Dia de la Dona. Admirant art i parlant d´artistes.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente