cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Cort inicia l’asfaltat de diferents carrers de Palma

Cort inicia l’asfaltat de diferents carrers de Palma. | Arxiu

L’Ajuntament comença a asfaltar diversos carrers de Palma. Aquest dilluns dia 29 de febrer es procedirà a asfaltar el carrer dels Socors, al districte Centre. Els treballs començaran a les 8.00 hores i obligaran a tallar el trànsit en aquest carrer. El pressupost dels treballs a la zona ascendeix a la quantitat de 16.500 €.

Dimecres, dia 2 de març es procedirà a asfaltar el carrer Ramon Llull, al districte Centre. Els treballs començaran a les 8.00 hores i es tallarà el trànsit en el carrer. El pressupost dels treballs ascendeix a la quantitat de 5.700 €.

Dijous dia 3 de març es procedirà a asfaltar el carrer de Benito Pérez Galdós, entre els carrers del Cigne i de Manuel Azaña, i el carrer de les Finestres Verdes, entre els números 23 i 27, al barri de Foners del districte de Llevant. Els treballs començaran a les 8.00 hores i es tallarà el tràfic al carrer de les Finestres Verdes. El pressupost dels treballs ascendeix a 21.500 €.

Finalemt, tal com ha comunicat Cort, el pròxim divendres, dia 4 de març, es procedirà a asfaltar el carrer del Pare Bartomeu Salvà, al barri de Les Maravelles del districte de la Platja de Palma. Els treballs es començaran a les 8.00 hores i es tallarà el trànsit en aquest carrer. El pressupost dels treballs ascendeix a la quantitat de 24.500 €.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El Consistori d´esquerres, hade fer totes les feines que no se van fer en quatre anys.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente