algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El conseller de Medi Ambient d'Eivissa respon als animalistes: «Aquestes són pràctiques habituals de control de la fauna»

El partit animalista PACMA va publicar imatges de cossos i restes de sang de les cabres d'Es Vedrà | Arxiu UH

El conseller de Medi ambient d'Eivissa, Miquel Vericad, ha comunicat als partits animalistes d'Eivissa que les actuacions des Vedrà «són pràctiques habituals de control de la fauna» i ha defensat el «rigor científic i tècnic» dels informes que van avalar l'actuació.

Vericad s'ha reunit amb tres representants dels col·lectius animalistes que han protestat aquest divendres davant la seu del Consell per mostrar el seu rebuig a la matança de cabres as Vedrà.

Segons ha informat el Consell, Vericad els ha mostrat comprensió i respecte pels seus sentiments i ha reiterat que entenia que la decisió del Govern hagi ferit la sensibilitat de moltes persones a Eivissa. El conseller ha alertat els animalistes de la difusió d'històries «falses» sobre els fets registrats a l'illot i ha demanat que no s'escalfin els ànims de manera «irresponsable amb rumors sense fonament».

El grup defensor dels drets dels animals ha reiterat al conseller el rebuig pel sacrifici de les cabres de l'illot a la vegada que ha condemnat les amenaces i insults que ha rebut Vericad a través de les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anàlisi sintàctic, fa mes de 8 anys

Frase Principal:
Subjecte: El Conseller de Medi ambient
Verb: Ha comunicat
Complement indirecte: Al Partit Animalista
Frase subordinada:
Subjecte: Les actuacions d´Es Vedra
Verb: son
Complement directe: Pràctiques habituals...
Connector: Que
I si no és així, que els que en saben me corregesquin i ho agrairem tots.

Valoració:2menosmas
Per a..., fa mes de 8 anys

Els animalistes és complement directe, i això ho podem saber transformant la frase a a passiva: el Complement Directe sempre farà de Subjecte en la transformació de la frase a passiva.

Activa: El conseller respon els animalistes

Passiva: Els animalistes són resposts pel conseller

.

Valoració:-6menosmas
Per es suis, fa mes de 8 anys

Els animalistes es complement indirecte. El complement directe seria lo que respon, que en aquest cas deu apareixer mes tard en forma de subordinada.

Valoració:9menosmas
Per a ..., fa mes de 8 anys

"Els animalistes" és complement directe, i per tant, no pot portar la preposició "a" al davant ;)

Valoració:-6menosmas
Per ..., fa mes de 8 anys

SÍ: El conseller d'Eivissa respon als animalistes

NO: El conseller de Eivissa respon els animalistes

Valoració:8menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

La Dreta utilitza PADMA i les cabres per donar mal ambient i crear problemes als consells i al Govern. On s´ha vist mai un partit polític que per un flanc lluiti per mantenir les corregudes de bous, per un altre la caça com a esport i per l´altre s´oposi a la eliminació d´animals, quan s´han convertit en un perill per a la flora o per a les persones?

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente