algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PI aposta per crear un jardí botànic al parc de sa Riera

El Pi aposta per crear un jardí botànic en el parc de Sa Riera. | E.P.

Proposta per les Illes Balears (El PI) de Palma aposta per fer un jardí botànic en el tram del parc de sa Riera que passa pel passeig de les quatre campanes i el canòdrom, la zona que ara està abandonada i on l’Ajuntament de Palma ha anunciat que vol fer un corredor verd.

La formació aplaudeix la iniciativa del govern de Cort, però considera que és el moment idoni per donar cabuda a un projecte que permeti la realització d'un jardí botànic en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, així com amb altres entitats homòlogues de l'entorn mediterrani, com les de València o Barcelona.

El PI de Palma recorda que l'execució del parc de sa Riera a partir del pont de les avingudes «no s'ha dut a terme en la seva totalitat i que aquest és l'espai adient per establir-hi l'autèntic pulmó verd de Palma, un veritable corredor verd amb més arbres, més ombra, més seguretat i que actuï com un centre de dinamització ciutadana».

«Reduir aquest projecte a una simple plantació de pins i lledoners seria desaprofitar una oportunitat de la qual disposen la major part de ciutats europees del nostre entorn. Un jardí botànic a Palma és una aposta d'alt valor afegit a la vegada que actua com un element de diversificació de l'oferta turística. Tot això hauria de servir per fomentar la consciència mediambiental entre els més joves a través de les diverses activitats que s'hi podrien dur a terme», ha afirmat El PI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 8 anys

El Pi ha quedat molt tocat amb la malifeta de Manacor. Molts ja no ens refiam d´aquest partit, i ho sento per tota la gent bona que també hi ha, però han demostrat que s´estimen més anar amb la dreta dura, que els nacionalistes o la gent d´esquerres.

Valoració:0menosmas
Per Enric, fa mes de 8 anys

Molt bona proposta per part del PI de Palma. Esperem que el partit entri a la propera legislatura al consistori municipal per tal de poder fer sentir la seva veu. I tant de bo això sigui a costa dels ciutadans que per representar la dreta espanyolista ja teníem el PP i no hi feien cap falta.

Valoració:1menosmas
Per Nati, fa mes de 8 anys

Molt bona proposta. Crec que Cort ha de replantejar la seva oferta per millorar-la.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente