algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'exèrcit espanyol ocupa el centre de Palma i l'omple de banderes espanyoles per celebrar el Decret de Nova Planta

L'exèrcit espanyol ha ocupat tot els voltants del Palau de l'Almudaina i el carrer Palau Reial i els ha «engalanat» amb desenes de metres de bandera espanyola, per celebrar els 300 anys de la promulgació del Decret de Nova Planta.

Aquests actes de commemoració tendran el seu colofó amb un acte castrense el divendres 27 de novembre i amb un relleu especial de la guàrdia d'honor el dissabte 28 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 8
Siguiente
Per Víctor, fa mes de 8 anys

Mirau Brusel.les! Quan guaitin per aquí (que ho faràn) els amics de s'ISIS, sortiràn a patrullar es carrers els beneits de ses senyeretes i que es dediquen a criticar sense cap tipus de respecte a aquesta gent que està aquí per servir-nos. Temps al temps. Molts callaràn i s'en donaràn compte d'es què SÍ que és importart... Au!

Valoració:-15menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Les poden deixar sempre. Estan molt be

Valoració:-16menosmas
Per INDEPENDÈNCIA, fa mes de 8 anys

L´exèrcit español fa molts d´anys que va OCUPAR les Illes. Així ens ha anat! Expoli a la cultura, llengua, pressió fiscal per afavorir comunitats que viuen esquena dreta com Extremadura, aeroports sense avions, museus de cultura sense usuaris, que ens costen un futimer d´euros...
SOLUCIÓ?
In-INDE-INDEPENDÈNCIA!

Valoració:12menosmas
Per Joanot Colom, fa mes de 8 anys

Juan , ets un collo, apart de mallorquí renegat. Quina civilització hi havia a les Illes abans dels àrabs? I abans d'abans, d'abans? Estem parlant de la invasió borbònica no de la del rei en Jaume. No ten enteres cap d’ase mal educat.

Valoració:13menosmas
Per Juan, fa mes de 8 anys

Joanot Colom, em pots dir quina civilització hi havia a ses illes quan va venir un tal Jaume? Aquí vaig neixer i tinc ben clar que soc mallorquí i també espanyol. Ara has de pensar que ets tu (apart de cap de fava). Si no fos per que varen venir a conquistar Mallorca, seriem musulmans. Deixau de dir beneitures de Exercit i coses d'aquestes.

Valoració:-14menosmas
Per rosa, fa mes de 8 anys

Como siempre los periódicos dicen mentiras.
Viva España y viva el ejército!!

Valoració:-16menosmas
Per susana, fa mes de 8 anys

tots aquests actes és pura provocació !!! i els politics saben molt bé....els partits es poden posar en el mateix sac

Valoració:7menosmas
Per Miquelet, fa mes de 8 anys

L'exèrcit espanyol és un cos estrany a Mallorca. La manera que tenen de relacionar-se amb la gent, omplint de banderes espanyoles el centre de Palma, ho demostra. Són dipositaris d'un poder que han utilitzat com els ha donat la gana durant massa temps.
Mai oblidaré una actuació de la US Navy a Castelló de la Plana on la seva banda de música interpretà cançons tradicionals valencianes. Era emocionant. Coses d'aquestes mai les faran els espanyols. Els seu propi ADN nacional els ho impedeix.

Valoració:28menosmas
Per Kani, fa mes de 8 anys

A tots aquests que diuen que Mallorca és Espanya:
Humiliar la gent celebrant una derrota històrica que va significar una pèrdua de drets molt important pels mallorquins, és una manera de fer que se sentin més espanyols?
Aquest és el problema d'Espanya: que en comptes de respectar i integrar, s'imposa a la força i humilia.
Aquest no va ser l'unic Decret de Nova Planta ( i per cert, el mateix decret reconeix que s'imposa per la victòria amb les armes). Us asseguro que no haurien tingut els collons de fer una cosa així a Barcelona, perque si ho haguéssin fet, la genthauría sortit al carrer massivament a fer-los fora.

Valoració:29menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

@Arruix quien dilema, defensar els musulmans per anar contra els catalans... Com dius que aixó a cap poblé del mon es far, de esser que en Cristóbal Colón i següents van demanar permís als pobles indígenes, i a places i carrera els tenim a la vista.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 8
Siguiente