cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El Pi titlla de «paperot» la proposta de Cort per a Sant Sebastià

Imatge d'arxiu d'un dels concerts de Sant Sebastià a la plaça Major de Palma. | Arxiu UH

El Pi Palma ha emès aquest divendres un comunicat en el qual reclama que la participació ciutadana en l'organització de les festes de Sant Sebastià «sigui real, que es consulti a les barriades, a les associacions i a les entitats que han demostrat tenir prou bones idees, que no demanin un vot que després no és vinculant, ja està bé de fer paperots».

Des de la formació, encapçalada per Toni Fuster, expliquen que el govern de Cort «anuncia que farà una consulta popular i abans de saber com i en què consistirà ja avança que no serà vinculant però es tendrà en compte. De moment el que es preveu és una nova tanda de concerts supeditats a les partides econòmiques que al que la gent prefereixi. No es parla de noves activitats que engresquin als ciutadans», afegeix Fuster «anem als concerts de sempre».

El Pi Palma considera que les festes de Sant Sebastià són «una bona oportunitat per demostrar que la gestió del govern municipal ha canviat però tanmateix el talant no canvia», ha dit el portaveu del Pi Palma. «Volen fer una consulta per al final decidir el que els doni la gana? Aquestes no són les formes, això és voler actuar de cara a la galeria», ha reclamat.

El Pi Palma proposa un seguit de reunions amb associacions de veïnats, entitats culturals, amb tot aquell que de forma organitzada pugui tenir qualque cosa a dir. «La ciutadania ja ha demostrat que pot tenir iniciatives de més èxit que les del govern municipal potser els haurien de sumar. Anem a fer les coses com toca, no amb participacions que tanmateix no arribaran enlloc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.