cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El Pi no vol que es construeixi «ni un centímetre més de grans superfícies»

Antoni Fuster denuncia que Palma s'ha convertit en una «ciutat franquícia»

El cap de llista del Pi a les eleccions municipals de Palma, Antoni Fuster, ha anunciat aquest dijous a Ona Mediterrània que, si el seu partit té influència dins el nou equip de govern que es creï a Cort, no permetrà que es construeixi «ni un centímetre més de grans superfícies». Fuster, que ha estat president de l'Associació de Comerciants del carrer del Sindicat, ha mostrat d'aquesta manera el seu suport als petits comerços de la ciutat. El líder del Pi palmesà ha explicat que la seva intenció és fer un pla territorial sectorial que delimiti «molt bé cap a on es vol créixer» i quin tipus de model econòmic i comercial es pretén fomentar.

El pla territorial sectorial que vol impulsar el Pi té com a voluntat donar prioritat, segons diuen, al foment del comerç tradicional. Fuster ha assegurat: «El petit comerç és el que ens caracteritza i el que ens fa diferents». I ha afegit: «És el que els turistes recorden i es duen a ca seva quan se'n van». Just en aquest sentit, el representant del Pi ha estat contundent en el rebuig a la recent instal·lació d'establiments que pertanyen a cadenes multinacionals i ha lamentat que Palma s'hagi convertit en «una ciutat franquícia».

A banda d'això, Fuster ha tocat diferents aspectes dels eixos programàtics sobre les deficiències que el Pi ha detectat pel que fa a la gestió de l'actual equip de govern municipal. Entre aquestes qüestions hi ha el servei de mobilitat deficient dels nuclis de població més allunyats del centre urbà, com són Sant Jordi, es Pil·larí o s'Aranjassa; la manca de sensibilitat envers el patrimoni de la ciutat –referint-se a l'esbucament de Can Bibiloni—, i l'abandonament del foment de la cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ARROM, fa mes de 8 anys

Ja era hora que un partit de aqui defensi els nostres comerços, que donen mes traball, i la riquesa queda mes repartida i no sen va de Mallorca- Endevant el PI

Valoració:1menosmas
Per masiá-net, fa mes de 8 anys

¿Y el Pino, qué es?

Valoració:1menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

construeixi = construesqui

Valoració:2menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El Pi recull les demandes d' un sector important, díns la societat balear i se mereix un vot de confiança. perque protegiràn i cuidaràn aquest sector. Molt més que el PP i per descomptat, que Ciudadanos.

Valoració:7menosmas
Per Jose, fa mes de 8 anys

Somos mallorquines, ¡votemos partidos mallorquines! ¡Adelante El Pi!

Valoració:1menosmas
Per Arenom, fa mes de 8 anys

Així m´agrada es PI, primer lo nostro, sa nostra terra baleà. Més català i manco espanyol.

Valoració:9menosmas
Per Jo voto partits mallorquins, fa mes de 8 anys

Cada pic estic més segur que El Pi tindrà un paper important a Palma i a tota Mallorca! Endavant, a ca nostra necessitam un partit així, centrat en els nostres interessos i en les Illes Balears!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente