nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
17°

Al Molinar Port Petit celebra el dia del llibre més reivindicatiu

9713
El punt de llibre té una fotografia del Minar on es veu la integració harmoniosa del mar i les cases. | Al Molinar Port Petit

La plataforma Al Molinar Port Petit celebra aquest diumenge el dia del llibre més reivindicatiu. L'entitat repartirà punts de llibre a la seva taula informativa que serviran per reclamar la conservació del port del Molinar i la seva rehabilitació sense cap ampliació.

El punt de llibre té una fotografia del Minar on es veu la integració harmoniosa del mar i les cases. També hi figura el logo de la campanya “Al Molinar, Port Petit” i l’eslògan “Ampliació NO, rehabilitació SÍ”, així com el nom de les entitats que integren la campanya: Salvem es Molinar, ARCA, AAVV Vogar i Ciar, GOB, Amics de la Terra i Greenpeace.

Nou horari
La Plataforma, a més, ha informat que aquest diumenge és el darrer dia que la taula informativa es muntarà els matins. A partir del diumenge 3 de maig, la taula es col·locarà al passeig del Molinar al punt habitual a partir de les 17.30 h. (passat el port del Molinar.)

L'entitat ha destacat que qui s’acosti a la taula podrà signar en contra del projecte d’ampliació i fer-se una foto divertida al nostre llaüt, on simularà ser un mariner, o una marinera. En aquest sentit han destacat que ja són més de 18.000 les signatures en contra de l'ampliació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.