algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Palma Activa acull una xerrada per a emprenedors sobre tradició i innovació al petit comerç

8573
Palma Activa acull una xerrada per a emprenedors sobre tradició i innovació al petit comerç. | PalmaActiva

L’Ajuntament de Palma ha organitzat aquesta setmana una nova edició de “Master Café”, una xerrada en “petit comitè” amb un ponent de prestigi per a emprenedors de la borsa de talents i del centre d'empreses de Palma Activa.

El col·loqui ha estat a càrrec Juan Velasco, gerent d’Espècies Crespí. Velasco ha explicat com aquesta empresa s’ha adaptat als nous temps amb èxit, passant de vendre només a les botigues tradicionals a introduir-se al sector del comerç gurmet internacional.

Velasco ha afirmat que l’empresa ha aconseguit estar al mercat des de 1945 combinant tradició (en matèria primera, atenció al client en la botiga…) i innovació (en maquinària, en com es tracta el pebre bord…)

Master Café
Cada mes Palma Activa organitza aquesta xerrada de Master Café, on la proximitat, el grup reduït i el temps dedicat en exclusiva beneficien als emprenedors, que poden conèixer de la mà d'un expert aquelles qüestions d'empresa que els interessen, els preocupen o simplement que s'expliquen millor en un entorn proper.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.