algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Cort demanarà a l'Autoritat Portuària que pari el projecte al port del Molinar

Protesta a Cort de la Plataforma contra el projecte del nou port. | R.L.

La comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous la proposta conjunta de PSIB i MÉS perquè el consistori rebutgi al projecte d'ampliació del Molinar que actualment tramita l'Autoritat Portuària a Balears (APB) i li demani la immediata paralització de la tramitació del projecte.

Aquesta paralització s'ha de dur a terme, segons la proposta, com a mínim fins a contestar i resoldre totes les qüestions suscitades en l'informe municipal, especialment fins tramitar la modificació del Pla especial del Port imprescindible per poder ampliar l'actual port del Molinar.

«S'ha de deixar clar que l'Ajuntament s'oposa a l'actual projecte d'ampliació i que, per tant, exigeix a l'APB que paralitzi la tramitació», ha manifestat la regidora del PSIB Yolanda Garví.

Segons la seva opinió, una vegada que han parlat els tècnics, «ha arribat l'hora de traduir això a un posicionament polític clar i rotund».

En l'informe municipal sobre el projecte d'ampliació del port del Molinar emès dia 19 de desembre de 2014, s'han formulat motius «molt contundents» d'oposició al projecte d'ampliació que tramita l'APB, segons els socialistes.

Així, s'assumeix que el Molinar no és un lloc adequat per ubicar un port esportiu i que una actuació com la que es tramita modificarà la fisonomia de la zona i la línia costanera provocant perjudicis que en cap cas podrien evitar-se. També queda establert que una ampliació com la que es pretén obligaria a tramitar prèviament una modificació del Pla Especial del Port de Palma, ha explicat el PSIB en una nota.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.