nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

SFM amplia el servei de trens diumenge i dilluns per Sant Sebastià

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ampliarà aquest diumenge i dilluns, el servei de trens amb motiu de les festes de Sant Sebastià de Palma, patró de la ciutat.

Aquest servei especial de trens consisteix en l'ampliació de l'horari de la nit amb quatre trens més d'anada amb destinació a Inca, Manacor i Sa Pobla, amb parades a totes les estacions intermèdies, i de tornada des de Manacor i Inca.

Així doncs, aquests dos dies els trens addicionals partiran de l'estació Intermodal de Palma amb destinació a Sa Pobla i Manacor, compartint el tram que es realitza amb trens elèctrics, a les 22:40 hores, 00:15 hores, 01:50 hores i a les 03:30 hores. Aquest últim tren ja no tindrà tornada a Palma des de Manacor.

D'altra banda, SFM recorda als usuaris que el dimarts, dia de Sant Sebastià, és dia festiu a Palma i el transport ferroviari funcionarà segons l'horari de diumenges i dies festius; per tant, no hi haurà servei de metre.

Durant aquests dos dies, SFM reforçarà amb personal propi els serveis d'atenció a l'usuari, el servei de netedat i el servei de vigilància, que serà efectiu tant a les estacions com als trens mateixos.

Els horaris especials es poden consultar a les pàgines web de SFM (www.trensfm.com) i del Consorci de Transports de Mallorca (www.tib.org), així com al telèfon d'atenció a l'usuari 971 177 777 i a través dels perfils de twitter @ferroviarism i @TIB_Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.