algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Manquen policies a la Platja de Palma?

4588
Els venedors ambulants fa algunes setmanes que desembarcaren a la Platja de Palma. | J.M. Giménez

La preocupació entre els veïns de Can Pastilla i l'Arenal va en augment aquests dies, quan l'activitat turística comença a deixondir-se de valent a la zona, i en canvi, el dispositiu policial destinat no ha augmentat de forma considerable, amb la conseqüent proliferació d'activitats com el “trile” i altres castes de delinqüència, que duen la degradació de la convivència a la zona.

La coalició Més per Palma lamenta una situació que es produeix quan una part important de la planta hotelera del litoral palmesà ja està oberta i funcionant a bon ritme.

El portaveu dels econacionalistes a Cort, Antoni Verger, creu que aquesta "falta de previsió" denota la irresponsabilitat de l'equip de govern, un fet avalat per les pròpies paraules del regidor de Policia, Guillermo Navarro, qui reconegué que quan s’arribin a contractar per la temporada els policies de reforç, aquests no seran més de nou. En canvi arribaren a ser 35 fa dos anys.

Dràstica tisorada
Des de les files econacionalistes veuen aquesta com una reducció massa dràstica, i ho és més si els comparam amb els 45 policies de reforç que contractarà enguany Calvià. Per a l'oposició palmesana, a Ciutat no es prioritza la seguretat a les zones turístiques, i això comporta un greu perill.

Afirmen que en la temporada passada ja fou ben evident la reducció -de 35 a 15 policies de reforç-, i el resultat fou més delinqüència, manifestacions de comerciants i de venedors ambulants, tensió i en resum un augment dels problemes d’ordre públic. “La nova reducció d’enguany pot empitjorar encara més les coses”, afirmà Verger. 

En canvi, des de Seguretat Ciutadana de Cort asseguren que l'operatiu serà molt semblant al disposat en anys passats, destacant que les unitats polivalents faran serveis especials a la Platja de Palma, i a banda d'això arribaran policies de suport i s'instarà al trasllat voluntari i temporal d'agents a les comissaries costaneres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 9 anys

Segurament també sobren els hotelers que els duen.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Sobren turistes cutres que només venen a beure.

Valoració:0menosmas
Per barco, fa mes de 9 anys

Lo que sobran son vendedores, una verdadera plaga que no se soluciona con más policias. Solo con un barco bien repleto.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente