nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Els joves del PSM acusen Cort de no destinar ni un euro al voluntariat

Els Joves d’Esquerra Nacionalista JEN-PSM varen criticar aquesta setmana passada, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, la manca de recursos que destina l'Ajuntament de Palma als projectes de voluntariat i cooperació.

Els joves critiquen que la “falta d'actuacions” per part de la regidoria ha propiciat el tancament de l'Agència del Voluntariat. De la mateixa manera critiquen que el Govern Bauzá no ha creat cap “referent” per als joves que vulguin oferir el seu temps de manera altruista.

Guillem Caballero, portaveu dels JEN-PSM, afirma que “en una situació econòmica i social com la que vivim el voluntariat hauria de ser un tema cabdal de qualsevol institució, ja que cada vegada hi ha més persones en situació de pobresa”. “La tasca social que desenvolupava l’Agència de Voluntariat de coordinació d’entitats i recursos avui falta a Palma”, afegeix el portaveu.

Per part seva, Àlex Moll, secretari general de la formació juvenil, afirma que “el Govern i l’Ajuntament de Palma tenen sensibilitat zero per als joves, totes les seves polítiques són atacs constants a la participació, a l’associacionisme, al voluntariat i només ens perjudiquen”. “Es necessita dotar de recursos les tasques de voluntariat i coordinar-la”, afegeix.

Finament, els joves nacionalistes es mostren preocupats per la manca d'implicació de l’Executiu en fomentar la participació i el voluntariat, i recorden decisions que han afectat els joves, l’associacionisme i la participació com el tancament de l’Alberg de Platja de Palma, l’eliminació del programa de camps de treball, el tancament del Consell de Joventut de les Illes Balears o la supressió dels campaments d’estiu de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 10 anys

És "Els joves del PSM acusen Cort", no "Els joves del PSM acusen a Cort".

Valoració:1menosmas
Per Caminante, fa mes de 10 anys

A qué tipo de voluntariado se refieren? A obtener subvenciones para financiar el proyecto pancatalanista?. A financiar cursos de adoctrinamiento con butifarra de merienda?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente