algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Govern es planteja incloure el deute de la UIB en el pròxim pla de pagament de proveïdors

Això permetria que la institució educativa obtingués de cop 23 milions d'euros

19848
Bauzá, Huguet, Carot i Camps. | CAIB

El Govern balear ha mostrat la seva voluntat d'incloure el deute de 23 milions d'euros que té amb la Universitat dels Illes Balears (UIB) en el pròxim pla de pagament a proveïdors del Govern central, el que permetrà poder saldar el deute pendent amb la institució educativa pràcticament de forma immediata.

Així ho ha transmès el president de l'Executiu autonòmic, José Ramón Bauzá, al rector de la UIB, Llorenç Huguet, amb qui s'ha reunit aquest divendres amb motiu de la seva presentació oficial després que prengués possessió del càrrec acadèmic aquesta mateixa setmana. A la trobada també ha estat present, la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana M. Camps.

El nou rector ha mostrat la seva satisfacció pel "compromís ferm" mostrat pel Govern perquè la Universitat balear pugui recuperar aquesta quantitat com més aviat, de manera que el calendari de pagament previst podria escurçar-se en el cas que el Ministeri d'Hisenda consideri la UIB com un proveïdor.

Suport del Govern a les reivindicacions dels rectors
D'altra banda, Huguet ha expressat el seu rebuig al decret de beques per al curs 2013-2014, que exigeix una nota de 6,5 per poder optar aquestes ajudes universitàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Malpensada, fa mes de 11 anys

Jo tenc por de que els del Govern ara es vulguin ficar díns la UIB per una retxillera. S´imaginen als del Circulo Balaear donant clases de "coses rares"'.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente