cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Cort fixa un augment del valor cadastral mitjà del 78% per als 10 anys vinents

L'Ajuntament de Palma ha establert finalment l'increment del valor cadastral al 78%, i no al 80%, com estava previst. D'aquesta forma un habitatge mig tindrà una apujada del 7,8% anual, cosa que segons els tècnics del Ministeri d'Hisenda implica «un dels augments més baixos que ha registrat una ciutat tan gran com ho és Palma».

A més, els nous valors cadastrals seran notificats per Internet a partir del 25 d'agost. Segons ha explicat el tinent de batle d'Hisenda i portaveu de Cort, Julio Martínez, la informació podrà obtenir-se durant les 24 hores del dia i permetrà al titular de l'immoble conèixer el seu valor actualitzat, utilitzant el DNI electrònic o la clau personal d'accés, que es distribuirà mitjançant correu ordinari.

Martínez ha explicat que aquest procés serà «més eficaç, més còmode, i més respectable amb el medi ambient ja que evitarà consum de paper i els desplaçaments».

També permetrà la notificació acumulada per als propietaris de més d'un immoble, que rebran tota la informació en un sol document i proporcionarà més informació que la notificació postal tradicional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xim, fa mes de 11 anys

Cada any pujarà un 7,8 % del valor catastral primitiu o anirà incrementanse el 7,8% cada any, sobre el nou valor catastral?
Un 7,8 % anual, durant 10 anys consecutius, no es un 78 %. Es mes de 112 % d'aument en 10 anys. Ja que tenir en compte que es una fórmula d'interés compost. Una casa amb un valor catastral de 100000€, als 10 anys i amb aquest percentatge d'aument, arribarà al any 10, a pagar 212000€

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente