algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Descendeix la recaptació de les sales de joc un 32% per llei antitabac

Els empresaris subratllen que no hi ha a Europa una llei antitabac més restrictiva que l'espanyola

Els salons de joc de les Balears han registrat un descens d'entre el 25 i el 32 per cent en les seves recaptacions després de l'entrada en vigor de la llei antitabac que prohibe fumar en locals públics. L'Associació d'Empresaris de Salons Recreatius de les Balears, SAREIBA, que presideix Carlos Chacón, han denunciat avui que "molts dels seus clients" han deixat d'acudir als seus establiments, mentre s'ha produït "una dràstica" disminució del temps d'estada dels que continuen acudint.

L'aplicació de la llei antitabac ha fet "un buit" en les recaptacions que les diferents associacions del sector xifren en un descens generalitzat "d'entre un 25 i un 32% en els primers dies d'aplicació d'aquesta llei", segons ha informat la SAREIBA en un comunicat. Els empresaris de salons de jocs han afirmat que la ja de per si "delicada situació" que viuen a causa de les crisis s'ha vist "dràsticament agreujada" per l'entrada en vigor d'una llei del tabac "que enfonsa més si cap en l'abisme la viabilitat d'aquests negocis".

Les associacions d'empresaris de joc qualifiquen la llei de "absolutament radical i irresponsable" i subratllen que no hi ha a Europa una llei antitabac "més restrictiva que l'espanyola", tenint en compte, a més, que als locals de joc és prohibida l'entrada als menors d'edat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.