algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

UM convida Palmer a deixar el càrrec com a regidor a Cort

L'edil acusa el Comitè de Palma d'atacar-lo i assegura que, si continuen els assetjaments contra ell, no acabarà el mandat

L'Ajuntament de Palma és l'únic escull que impedeix que UM doni per tancada la seva crisi de partit.
L'esquerda que s'ha obert entre el regidor Llorenç Palmer i el Comitè Local de Palma és de cada vegada més insalvable i la directiva de la formació només espera que l'edil renunciï al càrrec abans que les desavinences acabin perjudicant el procés de regeneració intern que ha posat en marxa UM al llarg del 2010.

D'ençà que el regidor uemita es va sentir desautoritzat, el 30 de desembre passat, per la seva pròpia directiva -que no donà suport a l'aval de 30 milions de Cort per autoritzar una operació de crèdit per tal de continuar les obres del palau de congressos amb doblers públics-, les discrepàncies en el si del Comitè de Palma han anat a més. Ahir, Palmer ho deixava ben clar: "El partit m'està atacant. Està duent una campanya d'assetjament constant". L'intercanvi de retrets entre el regidor i el seu president de Palma, Marc González, evidencia un futur molt curt per a Palmer amb l'actual militància d'UM. "Va ser ell qui va dir que renunciaria al càrrec i encara no ho ha fet. Allò més normal és que, si una persona se sent incòmoda dins la nova organització de la formació, ho deixi", va respondre González. Alhora afegia que "em sembla absolutament deslleial que vagi tirant ronya amb acusacions i retrets cap al nostre partit". Per González, el seu problema és que no s'ha adaptat a la nova manera de funcionar d'UM i a les seves directrius. "Ara funcionem d'una manera democràtica".

Per la seva banda, Palmer va reforçar aquesta tesi. "Queda clar que hi sobr i, quan un no se sent a gust en una casa, el millor que pot fer és anar-se'n". "El Bloc i PSOE em respecten més que el meu propi partit", recriminà l'edil. Palmer admeté que se sent desautoritzat per la seva directiva en el tema del palau de congressos. El regidor, en un primer moment, anuncià el suport de la seva formació de manera unilateral a l'equip de govern i al PP per aprovar l'aval dels 30 milions. L'endemà, el seu Comitè de Palma desacreditava aquest suport i donava un ultimàtum a Palmer perquè fos fidel a les directrius d'UM o abandonàs la militància. "Em va saber molt de greu la manera com el meu partit encarrilà el tema. A més, el nostre vot era totalment il·lògic. Tanmateix, això només és una excusa per relegar-me", remarcà.

Davant aquesta situació, el regidor es dirigí al secretari general d'UM, Joan Monjo, per advertir-lo que renunciaria al càrrec. "Em sorprèn que encara no ho hagi fet", assenyalà González. A cinc mesos d'eleccions, UM encara no ha resolt el conflictes interns a Palma. Allò més probable, com deixen entreveure Palmer i González, és que la Sala de plens vegi una nova cara d'aquí a final de mandat, una més de les quatre que han passat per la cadira de l'Ajuntament en un partit minoritari i que només té dos regidors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bibabov, fa mes de 12 anys

Ben igual que en Melià, HIPOPOTAM. En Melià és al Parlament perque na Julve va renunciar al seu escó

Valoració:0menosmas
Per Antic UM, fa mes de 12 anys

Aquesta és la democràcia de la nova UM, amb el resum de "qui no li agrada que agafi la porta". Està ben clar i ja n'hi ha molts que ho fan, així que lo millor que pot passar és que en Melià i en Monjo quedin ben totsols davant unes properes eleccions. Quedaran tan totsols que només hauran de rodar clau.

Valoració:-3menosmas
Per hipopotam, fa mes de 12 anys

Fa uns mesos es va triar una nova direccio d'UM que ha imprès un nou tarannà a la formació si no se esta d'acord amb els dirigents millor anar-se'n i dexar pas a la nova ideologia.
El senyor Palmer no ha estat votat pels ciutadans per tant lea seva legitimitat es la de ser d'Um com a ,membre d'una llista electoral

Valoració:1menosmas
Per Jaestàbe, fa mes de 12 anys

Es per demés, aquesta gent no canviarà mai. Es mosseguen com a llops per figurar amb possibilitats a les properes llistes electorals. Tots ells són molt "democràtics". Abstenció fins que tots aquests "xoriços" es vagin a ca seva!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente