algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

La manca d'encert evita la victòria de l'Atlètic Balears

Els homes de Gustavo Siviero, que no es va poder asseure a la banqueta, desaprofitaren innumerables ocasions per endur-se'n els tres punts d'Alacant

ALACANT 0
ATLÈTIC BALEARS 0

ALACANT: Alberto (1), Dídac (1), Paco (1), Alcántara (1), Àlex Garcia (1), Urrea (1), Alcolea (1), Rubén (1), Javi Salero (1), Uriarte (1) i Òscar Martín (1).
Manzano (1) per Rubén, Serramitja (1) per Javi Salero i Casanova (1) per Òscar Martín.
ATLÈTIC BALEARS: Fernando (1), Edet (1), Valentin (1), Òscar (1), Tolo (1), Ernesto (1), Lawal (1), Lucas (1), Aaron (1), Coco (1) i Martins (2).
Peter (2) per Lucas, Rafael (2) per Coco i Rigas (1) per Martins.
ÀRBITRE: Francisco José Gómez Liarte. (2). Bé. Amonestà amb targeta groga Urrea, Àlex i Casanova per l'Alacant, i Coco, Ernesto, Valentín i Checa per l'Atlètic BAlears. Expulsà amb doble amonestació en el minut setanta-cinc el local Alcolea.

L'Atlètic Balears només aconseguí un empat en el debut de Gustavo Siviero -tot i que encara no es va poder asseure a la banqueta. El conjunt blanc-i-blau va disposar d'innumerables ocasions per emportar-se'n els tres punts, però la manca de punteria condemnà una setmana més l'equip mallorquí.
En la primera meitat, l'Atlètic sortí al terreny de joc molt concentrat i a poc a poc va aconseguir el domini total de la pilota. Amés, de cada vegada s'acostava més a la porteria d'Alberto, però no tingué sort.
En la represa, els visitants sortiren amb molta força i iniciaren l'assetjament a la porteria d'Alberto. Els blanc-i-blaus es mostraven cada vegada més còmodes dins el terreny de joc i, en el minut setanta, el recent incorporat al terreny de joc Peter es trobà sol davant Alberto. Tanmateix, rebutjà la pilota. Cinc minuts més tard, Rafael era superat per Alcolea dins l'area i Gómez Liarte xiulà penal i mostrà la segona targeta groga al jugador llevantí. Aaron fou l'encarregat de xutar la pena màxima. Això no obstant, un inspirat Alberto va aturar la pilota. L'Atlètic Balears continuava aconseguint ocasions de gol sense sort. Ja en el temps de descompte, una altra vegada, Peter es troba tot sol davant el porter local, el temptejà, però va creuar massa la pilota i anà a fora. Finalment, Gómez Liarte xiulà el final del partit i els de Siviero tornaren a casa amb bones sensacions, però amb el mal gust d'haver-se emportat menys premi del merescut.
Amb l'empat d'Alacant, els de Gustavo Siviero es mantenen a la zona de descens a Tercera Divisió amb nomes sis punts de vint-i-quatre possibles, a dos del Mallorca B, que amb vuit punts marca la zona de permanència.
La setmana que ve, Gustavo Siviero debutarà com a entrendor de l'Atlètic Balears a l'Estadi Balear contra l'Alzira, un rival al qual el conjunt de la via de cintura hauria de guanyar, ja que els llevantins són coers de la categoria amb només quatre punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Diguem-li Atlètic Barrals, fa mes de 13 anys
Quin ull que té en Chichi Soler per a fitxar jugadors. En tres anys no n'ha encertat ni una.
Això no és el meu Atlètic.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente