algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

El PP suspèn temporalment de militància a Duran per les mesures cautelars

El president del PP illenc ha anunciat que expulsaria a tot aquell contra qui es decretassin mesures cautelars. Rafa Duran és el primer

El president del PP a Balears, José Ramón Bauzá, ha decidit avui suspendre temporalment de militància l'exportaveu del partit a l'Ajuntament de Palma i imputat dins del cas Palma Arena, Rafael Durán, que es troba en llibertat sota fiança de 15.000 euros, i és el primer membre del partit que es veu afectat per la màxima segons la qual el PP expulsarà de forma "immediata" a tots els 'populars' contra els quals s'hagin decretat mesures cautelars.

Segons han informat fonts del partit, el president ja ha comunicat a l'exregidor del PP la seva expulsió i ha remès aquest tema al Comitè de Drets i Garanties de la formació. Durán ja havia dimitit de tots els seus càrrecs -primer ho va fer com a portaveu al consistori i, posteriorment, com a regidor- però continuava sent militant.

Bauzá ha indicat en roda de premsa avui que aquesta mesura "no té horitzó ni de passat ni de futur" pel que afecta "sempre i a tots els afiliats de la formació". Per això, Durán era l'única persona que continuava sent militant del PP malgrat que estava en llibertat sota fiança de 15.000 euros.

Per aquest mateix motiu, el PP no ha donat de baixa l'exdirector general de Tributs del Govern de Jaume Matas i membre del Comitè de Direcció de la nova Executiva, Jorge Sáinz de Baranda, que va ser detingut ahir en el marc de l'Operació Bonsai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.