nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Creus que Leonor de Borbón es mereix ser nomenada filla adoptiva de Mallorca?

Leonor de Borbón, hereva de la nissaga de reis espanyols, podria ser nomenada filla adoptiva de Mallorca. | Foto: Europa Press

Polèmica encesa. Com informàrem fa unes setmanes, el Consell de Mallorca vol nomenar filla adoptiva a la Princesa espanyola, Leonor de Borbón, com a reconeixement «al vincle de l'altesa Reial amb l'illa».

El Consell vol concedir aquesta distinció amb motiu dels Premis, Honors i Distincions que la institució insular concedirà per la pseudodiada postissa de Mallorca, que se celebrarà el 12 de setembre.



En els pròxims mesos la iniciativa s'haurà de debatre i aprovar en sessió plenària de la institució insular. El president del Consell, Llorenç Galmés, espera que «la proposta tiri endavant amb el màxim consens possible entre les forces polítiques representades en el Consell» malgrat que el grup de MÉS per Mallorca a la institució ja ha avançat que votarà en contra i ha mostrat el seu rebuig ferm a la iniciativa. Després, es traslladarà la proposta oficial a la Casa Reial.



El president del grupuscle radical monàrquic Hermandad Nacional Monárquica de España, José Fernández, es va reunir fa unes setmanes amb el president del Consell, Llorenç Galmés, i durant la trobada li va plantejar la possibilitat d'atorgar aquest reconeixement a la Princesa espanyola pel seu vincle amb Mallorca.



En aquest sentit, el president del Consell ha destacat que «Mallorca ha vist créixer a la futura Reina d'Espanya, ja que segueix la tradició familiar de passar les vacances a l'illa reforçant el seu amor per aquesta terra i portant el nom de Mallorca per tot el món». «El nomenament de la Leonor de Borbón com a filla adoptiva de Mallorca és una mostra de gratitud i reconeixement de la seva estima cap a la nostra illa», ha conclòs.

Donada aquesta situació, dBalears demana als seus lectors si consideren que l'hereva dels Borbons mereix la distinció de filla adoptiva de Mallorca. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-No, és un acte de servilisme.

-Sí, promocionarà el nom de l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Egggpaña, fa 20 dies
No sé que i pinta aquesta nina a Mallorca, ni ella ni cap dels Borbons, no ens duen més que corrupció i maldecaps.
Valoració:10menosmas
Per Josep Miquel, fa 20 dies
Tranquilitat es tracta de organitzar una especie de opereta bufa, per emblanquir a la familia Borbón, pero que de fet i no faltara gaire temps, es complira el que ha passat sempre a ells, del primer fins a darrer.
Valoració:7menosmas
Per Natàlia Serra, fa 21 dies
Quin és el mèrit d'aquests forasters? Ser neta d'un pu_aire lladr_ot?
Valoració:30menosmas
Per Catalunya insular, fa 22 dies
Ocupant fot el camp.
Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente