cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La població de les Balears que resideix a l'estranger va augmentar un 4,99% durant el 2023, fins a les 44.949 persones

La població de les Balears que resideix a l'estranger va augmentar un 4,99% durant el 2023, situant-se en 44.949 persones el primer de gener del 2024, de les quals 23.073 són homes i 21.876, dones.

Així es desprèn de les dades publicades aquest dimarts per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), que revelen, en aquest sentit, que s'ha produït un augment de 2.138 persones respecte del 2022, quan en varen ser 42.811.

A nivell estatal, la població resident a l'estranger va augmentar un 4,2% durant l'any 2023 i es va situar a 2.908.649 persones. Mèxic, Estats Units i França varen ser els països amb més increment de persones amb nacionalitat espanyola.

Per continent, el 58,7% de les persones inscrites tenia fixada la seva residència a Amèrica, el 37,7% a Europa i el 3,6% a la resta del món. Els majors augments d'inscrits durant l'any 2023 es varen produir a Amèrica (69.526 més) i Europa (43.140). En termes relatius, els majors increments es varen produir a Àsia (7,9%) i Àfrica (4,8%).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No és extrany, fa 4 mesos
Els d'aquí se'n van, perque l'allau de gent que vé de foraels obliga a fer- ho.
I com que vivim a un estat-nació, en el que ténen més drets els estrangers que no aporten res, dónen problemes i que xuclen dels doblers de tots, que no els nacionals que pagam impostos i treiem endavant el país. I aquest problema va unit a l'altra desgràcia, de que hi ha espanyols que se pensen que parlar català és un delicte de sedició, però que aquesta idea tan equivocada, no els atura en els seus plans de venir aquí a"conquerir les nostres illes per Espanya"i fer-nos la la vida impossible als d'aquí.
I tot aquest cabrum plegat, ha fet un infern del nostre paradís.
I els nostros joves parteixen i l'avenir de les nostres illes no pot ser més lleig ni més trist.
Però el pitjor, és que no hi ha cap partit polític que tan sols tengui la valentia de parlar del problema. Perque els que s'encaren amb el problema de la immigració inadaptada i problemàtica, també volen erradicar la nostra llengua i la nostra cultura. I els que defensen el nostre patrimoni cultural, tracten amb més carinyo i respecte i dónen més drets a qualsevol immigrant, malgrat hagi delinquit, que no a la bona gent d'aquí.
I és molt mal de païr.
Valoració:3menosmas
Per De Asprer, fa 4 mesos
... i espera. Tornarem a emigrar ... tots els espanyols. I es nomes el principi.
Vindrá millonaris a viure aqui, i emigrants del tercer mon a fer feina.
I no será culpa (nomes) del PP .... pero clar, lo important es que no et prenguin la cadira i tenir el sou public asegurat.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente