cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Les Illes Balears posaran en marxa una campanya de descomptes el 24 d’abril

La Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, a través de la Direcció General d'Empresa, Autònoms i Comerç, ha posat en marxa la convocatòria del programa d'estímul del sector comercial 'Balears, bons de comerç', adreçada a microempreses i petites empreses comercials o a determinades empreses de serveis.

La convocatòria, que enguany compta amb un pressupost d’1.375.200 euros, subvenciona la compra de béns als comerços detallistes adherits a la campanya, per mitjà d'un bo de descompte.

La campanya començarà el 24 d'abril i acabarà el 30 de juny. Els comerços interessats a adherir-se al programa podran fer la sol·licitud entre el 15 de març i el 9 d'abril, a través dels mitjans que la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, com a entitat col·laboradora, habilitarà per fer la tramitació.

Els bons de descompte que es posaran a disposició de la ciutadania es poden utilitzar en un o diversos establiments i en una sola compra, en què podrà aplicar una deducció de 15 euros per cada 30 euros consumits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.