cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Armengol rebutja inhibir-se en la qualificació de la comissió d'investigació sobre contractes en pandèmia, tal com demanava el PP

La presidenta del Congrés, Francina Armengol, ha rebutjat aquest dimarts la petició del PP que no participés en la votació que ha tingut lloc a la Mesa per donar el vistiplau a la comissió d'investigació sobre els contractes de compra de material sanitari en pandèmia que ha impulsat el PSOE.

Segons han explicat fonts parlamentàries, la presidenta ha argumentat que no pensava inhibir-se, entre altres coses, perquè és partidària que el Congrés obri investigacions sobre aquesta qüestió i ha votat a favor.

Davant aquesta negativa, ha estat el PP el que ha preferit no participar en una votació que finalment s'ha resolt amb la qualificació de la iniciativa registrada pel PSOE després de l'esclat del 'cas Koldo'. El text ha rebut l'aval dels socialistes i Sumar, que tenen majoria en l'òrgan de govern.

Posteriorment, en roda de premsa, el portaveu del Grup Popular, Miguel Tellado, ha defensat la posició dels seus representants a la Mesa: «Creim que la senyora Armengol no pot votar sobre una comissió d'investigació que finalment hauria d'investigar-la a ella com una de les parts d'aquesta trama», ha indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos
“Como quien dice es cuestión de captación. Ahora que le confesaré que yo de repente tampoco me entiendo, pero sí sé lo que digo”.

Mario Moreno "Cantinflas", 1964.
Valoració:0menosmas
Per Patriota, fa 5 mesos
Juez y parte: yo me lo guiso y yo me lo como. Vergonzoso, más cara que espalda.
Valoració:-3menosmas
Per Menos es mas, fa 5 mesos
Armengol: «Quiero explicar el contexto en lo que los estoy explicando las cuestiones que voy a explicar» QUIN NIVELL¡¡¡¡
Valoració:1menosmas
Per Molt malament, fa 5 mesos
Tan mal feta està la mangarrufa de les mascaretes d"Armengol, com la mangarrufa de les mascaretes de Diaz Ayuso, malgrat a aquesta darrera tengui cera del Corpus i no just no vsa rebre cap càstc, si no que se'n va dur per devant al president del seu partit, per exigir- le responsabilitats i cumplir amb la seva obligació.
Ambdós casos son idèntics i molt lletjos, perque demostren que quan la gent moria degut a la pandèmia, els que governaven se preocupaven més d'omplir- se les butxaques amb la desgràcia que d'altra cosa.
I és que la corrupció, vengui del partit que vengui, no just és fastigosa, si no que anul.la totes l'esperances i la il.lusió dels seguidors d'aquest partit.
Valoració:-3menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Han destituido a un secretario de estado de segunda. Ya puedes estar tranquila Armengol. Todo arreglado. 😄
Valoració:-9menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Mals noticias para los corruptos sociatas. El juez Castellón a cargo de la investigación. Lo siento. 😄 😄
Valoració:-11menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Un corrupto tiene que estar en las votaciones para obstaculizar las investigaciones. De allí su interés.
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente