cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vuit nous jutges han jurat els seus càrrecs i s'incorporen a Palma, Inca, Manacor, Ciutadella i Eivissa

227183

Vuit jutges de la 72 promoció de l'Escola Judicial amb destinació a les Balears han jurat o promès el seu càrrec aquest dimecres davant la Sala de Govern del Tribunal Superior de les Balears, segons ha informat el gabinet de premsa de la institució.

Després del seu jurament o promesa, s'incorporaran a jutjats de Palma, Inca, Manacor, Ciutadella i Eivissa.

En concret, els jutges nomenats són Jorge Manuel Pastor Panadero (número 1 de la promoció- Jutjat del Mercantil número 4 de Palma); Cecilio Martín González (Jutjat d'Instrucció 2 d'Inca); Arnau Piqué Pons (Jutjat de Primera Instància 17 de Palma); Fernando Muñoz Leal (Jutjat d'Instrucció número 1 d'Inca); i Inmaculada Gómez Murillo (Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor).

També han promès o jurat el seu càrrec Marina Bueno Moras (Jutjat de Primera Instància número 2 d'Eivissa); Rocío María Tomás Marín (Jutjat del Mercantil número 1 de Palma); i María Peinado Montoiro (Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Ciutadella).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa 5 mesos
Els illencs vigilaran q exercecin amb independencia.
Valoració:2menosmas
Per Manacorí, fa 5 mesos
Ben segur que tots tenen un nivell de castellà o espanyol com a mínim el B1, llengua cooficial de les Balears ( pel fet que son sota sobirania espanyola), però, que no n'és llengua pròpia, idò, no té variants ni registres locals a les nostres illes. A propòsit a ningú se li havia ocorregut abans salar un poc es castellà o espanyol ?
Valoració:10menosmas
Per Felanitxer, fa 5 mesos
Segur que totes i tots tenen un bon nivell de català.
Valoració:9menosmas
Per Pere Mateu, fa 5 mesos
Segur que no n'hi ha ningun que parli i entengui català, voldria equivocar-me... bé O quasi cap
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente