cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La UIB oferirà un grau de farmàcia a partir del pròxim curs

El grau de farmàcia avança per a ser una realitat a la Universitat de les Illes Balears (UIB) a partir del pròxim curs, després que la Universitat hagi obtingut la verificació del títol per part de l'Agència 'Nacional' d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca).

Segons ha avançat la UIB als mitjans, la Universitat ha obtingut la verificació del títol de grau de farmàcia per part de l'Aneca, un pas necessari en la implantació dels estudis que s'impartiran en aquesta institució acadèmica el curs 2024-2025.

El rector de la UIB, Jaume Carot, i el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, explicaran el dilluns 26 de febrer, a les 10.30 hores, a la sala de graus de l'edifici Antoni M. Alcover i Sureda, del campus universitari, a Palma, els detalls de la implantació del grau en la Universitat per al curs que ve.

Els acompanyaran la vicerectora de Gestió i Política Acadèmica de Grau de la UIB, Yolanda González, i el director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors del Govern, Sebastià Massanet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.