algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.39°

ASM: «El Govern hauria d'intervenir com a part interessada en el cas de l'àrbitra antimallorquina»

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha hagut de sortir públicament a recordar les obligacions del Govern i ha declarat que «el Govern hauria d'intervenir com a part interessada en el cas de l'àrbitra antimallorquina».

L'ASM recorda que «la Llei 2/2023 de l’activitat física i l’esport obliga l'administració a vetllar per la normalització del català i fomentar-ne l'ús a les activitats esportives».

En aquest sentit, és oportú recordar que la Llei 2/2023, de 7 de febrer, de l’activitat física i l’esport de les Illes Balears, en el seu article 22, dedicat al 'Foment de la llengua catalana per mitjà de l'activitat física i l'esport', diu: «1. La llengua catalana ha de tenir una presència en les activitats esportives adequada al seu caràcter com a llengua oficial pròpia de les Illes Balears, a fi que les persones que hi participen, especialment els infants i els joves, puguin disposar d'un espai de socialització que els permeti reforçar, a través d'una activitat lúdica, l'aprenentatge i l'ús de la llengua.

2. Les administracions públiques han de vetllar perquè en les activitats físiques i de l'esport s'actuï d'acord amb el principi estatutari de normalització de la llengua catalana.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dubte, fa 2 mesos
i del 25% en castellà a l'escola?
Valoració:1menosmas
Per logic, fa 2 mesos
Estos están jugando a tensar la cuerda demasiado rápido
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente