cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La regidora d'Unides Podem Lucía Muñoz acudeix als Premis Ciutat de Palma amb una camiseta verda per a «reivindicar la cultura en català»

La regidora d'Unides Podem a Palma, Lucía Muñoz, va assistir aquest dissabte a la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma amb una camiseta verda per «reivindicar la cultura en català». En una nota de premsa, la regidora ha explicat que Unides Podem va assistir als Premis Ciutat de Palma «com a mostra de respecte cap a les i els guardonats».

«Però no volíem fer-ho sent còmplices de l'atac que l'ajuntament del PP i VOX està duent a terme contra la llengua pròpia de les nostres illes. Vam voler aprofitar per reivindicar la cultura en català i donar visibilitat a les reivindicacions de la comunitat educativa, del sector cultural del nostre territori i de la gran majoria de la societat civil balear», ha remarcat.

Per això, s'han volgut sumar al manifest de suport de l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, el PEN Català i l'Obra Cultural Balear (OCB) «a la comunitat educativa que està actualment sent perseguida ideològicament i a la nostra ciutadania, que majoritàriament desitja mantenir el consens actual que existeix respecte a la protecció del català».

«Aquests Premis van ser referents per la defensa i divulgació de la llengua catalana i van donar prestigi a la cultura pròpia. És una pena que un dia que hauria de ser una celebració del talent i la cultura quedi enfoscat per l'atac a la nostra llengua de l’Ajuntament de Palma de tornar al bilingüisme als Premis Ciutat de Palma, una decisió que només ha portat divisió i enfrontament i que suposa una tornada enrere de 10 anys per a la cultura pròpia de les Illes», ha assenyalat Muñoz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Molt bé, fa 6 mesos
Molt ben fet.
Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 6 mesos
Muy elegante.
Glamour.
Valoració:-4menosmas
Per Maikel, fa 6 mesos
Aquests podemites, si no van vius, desapareixeran, per alegria del PSOE... Tant de 15-M, cercles, "sí se puede... fracasar", i aviat no quedarà ni un àtom.
SuMÉS, una nova marca blanca, en canvi, s'ha vestit amb la casaca antisocialista, anticatalanista, a obeir sense remugar, i s'ha abandonat a les portes giratòries... 4 estrúmbols, tots ben col·locadets, intercanvi d'escons, d'institucions i en configuració oposició. Us queda un calvari...
Valoració:1menosmas
Per I tant, fa 6 mesos
Mejor, mucho mejor, si hubiese ido en biquini.
Valoració:-10menosmas
Per MMXXIX, fa 6 mesos
Lucia Muñoz xerra català?
Valoració:-4menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Lucía Muñoz, me pareix bé la teva aportació a la nostra llegua. Però crec que pots fer molt més. ENDAVANT. Continua creixent!
Valoració:6menosmas
Per Fracàs, fa 6 mesos
Tot això està molt bé, encara que Podemos no és un partit que hagi destacat mai per una defensa clara de la llengua catalana. Basta recordar les intervencions en castellà d'alts càrrecs durant la passada legislatura, la gran quantitat d'articles escrits a la premsa en castellà o la seva nul.la crítica al fracàs de la política lingüística duran les passades dues legislatures. Ara, a tres anys i mig d'unes noves eleccions, és fàcil reivindicar el català. Podemos ha fracassat, ha fracassat tant que és a punt de desaparèixer, principalment a les Illes i ha estat gràcies al seu fracàs que ha nascut un nou PSOE bis, Sumar.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente