cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Reconeixement a la Facultat d’Educació de la UIB pel projecte de millora dels estudis d’Educació Primària i d’Educació Infantil

El Programa de Millora de la Formació Inicial del Professorat de la Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha quedat finalista del Premi CRiEDO a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació, que atorga el Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta distinció suposa un reconeixement important al projecte que la Facultat d’Educació va iniciar l’any 2013 i que s’ha anat desenvolupant progressivament des del curs 2016-17 en els estudis de grau d’Educació Primària i d’Educació Infantil per a transformar els plans d’estudis, les metodologies i els processos d’aprenentatge, els rols dels estudiants, dels professors i de les entitats de pràctiques, i modernitzar l’estructura organitzativa i els espais.

Entre altres mesures, el programa inclou les proves d’admissió als estudis de mestre, que es posaren en marxa el curs 2020-21 amb l’objectiu de garantir un nivell suficient de competències inicials per cursar els estudis d’educació i, a la vegada, incrementar l’aspecte vocacional en la tria dels estudis. El programa també inclou la millora dels espais d'aprenentatge, amb la transformació integral de sis aules (4 a Mallorca; 1 a Menorca i 1 a Eivissa) en espais amplis, oberts i flexibles, que permeten que permeten adaptar-se a la innovació pedagògica iniciada i donar resposta a les necessitats de l’aprenentatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sili ARGUIMBAU, fa 8 mesos
Na Rosa Rosselló va ser una de les millors professores de Didàctica que vaig tenir la sort de tenir. Es mereix el meu reconeixement, va bé que des de Barcelona també n' hi facin qualqun. Enhorabona Rosa i a tots els que hi heu participat.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente