cielo claro
  • Màx: 15.89°
  • Mín: 12.35°
13°

El CEIP Duran Estrany de Llubí també avisa que 'La llengua no es toca'

El CEIB Duran Estrany de Llubí s'uneix a les reivindicacions de la resta de centres educatius i diu que 'La llengua no es toca'. Els docents es fotografiaren vestits de negre a les portes del centre i compartiren la imatge en blanc i negre.

D'aquesta manera, el centre de Llubí s'adhereix a la iniciativa d'altres centres per mostrar la seva disconformitat amb les decisions preses per part del Govern de Marga Prohens en matèria lingüística. El Govern pretén segregar l'alumnat per raó de llengua i passar per damunt de la Llei de Normalització Lingüística trencant el consens aconseguit durant els darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maieto, fa 3 mesos
Per a Moix

Els professors ensenyen sa llengua, però defensar-la és un assumpte de tots els que l'estimen, no et sembla?
Valoració:3menosmas
Per xisca, fa 3 mesos
No tenen prou cervell per entendre res. Noltros sabem sa seva llengua, pero ells sa neguen a estudiar sa NOSTRA. Si, clar, és sa nostra, i vosaltres viviu aquí. (alguns, no). Vos toca mostrar respecta i educació davant un fet que NO canviareu vosaltres, ni mil més que s'hi apuntassin. LA LLENGUA NO ES TOCARÀ. Callau si teniu ganes de pau. No ens emprenyeu més. Aviat ja ni vos sentirem.
Valoració:9menosmas
Per Xx (ver), fa 3 mesos
Molt bé pels centres sensibles al català !

Al pseudo-patriota. Tu sí que fas el ridícul dient les teves fatxades ràncies. Però com que no tens vergonya.... Per tu sabem que els dinosaures no s'han extingit del tot ! 🦖
Valoració:12menosmas
Per Patriota, fa 3 mesos
Bueno, en toda este ridículo performance de diversos centros hay que reconocer que en el dichoso lema "la lengua no se toca" hay algo cierto, ésta, más pronto que tarde, como resultado de la evolución humana, no se tocarà porque quedarà reducida a una muestra conservada en un recipiente de alcánfor, como otras antigüallas dignas de museo.
Valoració:-17menosmas
Per Moix, fa 3 mesos
Ferms davant aquest desgavell contra sa nostra llengüa. Vosaltres l'ensenyau, vosaltres la defensau. Anims
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente