muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

L'IES Josep Maria Llompart se suma a la defensa de la llengua

El conjunt del professorat de l'IES Josep Maria Llompart s'ha sumat a la cadena de defensa de la llengua que es fa aquests dies a molts centres d'ensenyament de les Illes Balears.

Els claustres de mestres i professors i els col·lectius de docents es manifesten aquests dies per mostrar el seu rebuig a les polítiques dictades pel Govern de Margalida Prohens que pretenen segregar els alumnes per motius de llengua i van en contra del Decret de Mínims i de la Llei de Normalització lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Miku, fa 20 dies
Ànims i força!! Difícil,però no impossible.
Valoració:4menosmas
Per Schmidth, fa 20 dies
@Mireia C, si aquest se mossega sa llengo se mor enverinat!
Valoració:7menosmas
Per A. Cirer, fa 20 dies
Justament perquè coneixen perfectament la realitat lingüística i social del nostre país -i afegesc, el món de l'educació- diuen el que diuen i fan el que fan.
Estam amb vosaltres!
Valoració:6menosmas
Per Xx (ver), fa 20 dies
Per fi en multinic ha aconseguit fama mundial, destractor, destruñor, destronxer, destrunyer, destruÑo. Tothom parla del mindundi Multinick. Així ja podràs beure't una gasosa a la teva salut. El rei del nas vermell !
Valoració:4menosmas
Per Mireia C., fa 20 dies
Subtroyer, per què no te mossegues sa llengua? Amb força però, a mem si la destroeixes.
Valoració:6menosmas
Per Destroyer, fa 20 dies
Hecho:
Baleares obtiene el peor índice de educación de toda Europa

llega otro informe a sacar los colores a Baleares, situándola como la región con peores resultados de España y de toda la Unión Europea.

Solución. : Final inmersión lingüística. Libre elección de centro y mejora del nivel del profesorado que por lo reflejado en la foto desconocen por completo la realidad lingüística y social de Baleares

Conclusión:Tenemos diagnóstico y solución. Hay que ser valiente y espero que PP y VOX actúen con contundencia. serenidad y mucho diálogo con sectores antibaleares.
Valoració:-30menosmas
Per Hazerme zitio!!!, fa 20 dies
En destrunyer és una vella baixant amb trineu sense frens per les costes de Xorrigo moments abans de pegar-se la gran hostia a la primera curva.
Valoració:10menosmas
Per Kapput, fa 20 dies
Destronxer, a quin colegi vas anar tu per ser tan extremadament maleducat?. El que hauries de fer és començar a activar el teu xip d'autodestrucció perquè els fatxes tanmateix estau acabats. Finito.
Valoració:9menosmas
Per Ah !, fa 20 dies
Ja ho entenc. Es Destruñor així no perd per ses escales de sa comunidat de veïns, i és beneficiós pes veïns i veïnes. Ho aprob. Tot sia per una bona causa. Paciència.
Valoració:5menosmas
Per Uep, fa 20 dies
El Destruñor si no pot descarregar de tant en tant qualcuna arrojada seva no és bo per a res, ni per a fer una canyeta amb els veïns de l,escala. I és que té la salut neuronal bastant justeta. Se li nota des de molt lluny i sens presentacions. Destruñor asserena,t un poc homo.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente