cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'IES Josep Maria Llompart se suma a la defensa de la llengua

El conjunt del professorat de l'IES Josep Maria Llompart s'ha sumat a la cadena de defensa de la llengua que es fa aquests dies a molts centres d'ensenyament de les Illes Balears.

Els claustres de mestres i professors i els col·lectius de docents es manifesten aquests dies per mostrar el seu rebuig a les polítiques dictades pel Govern de Margalida Prohens que pretenen segregar els alumnes per motius de llengua i van en contra del Decret de Mínims i de la Llei de Normalització lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Miku, fa 8 mesos
Ànims i força!! Difícil,però no impossible.
Valoració:4menosmas
Per Schmidth, fa 8 mesos
@Mireia C, si aquest se mossega sa llengo se mor enverinat!
Valoració:7menosmas
Per A. Cirer, fa 8 mesos
Justament perquè coneixen perfectament la realitat lingüística i social del nostre país -i afegesc, el món de l'educació- diuen el que diuen i fan el que fan.
Estam amb vosaltres!
Valoració:6menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Per fi en multinic ha aconseguit fama mundial, destractor, destruñor, destronxer, destrunyer, destruÑo. Tothom parla del mindundi Multinick. Així ja podràs beure't una gasosa a la teva salut. El rei del nas vermell !
Valoració:4menosmas
Per Mireia C., fa 8 mesos
Subtroyer, per què no te mossegues sa llengua? Amb força però, a mem si la destroeixes.
Valoració:6menosmas
Per Destroyer, fa 8 mesos
Hecho:
Baleares obtiene el peor índice de educación de toda Europa

llega otro informe a sacar los colores a Baleares, situándola como la región con peores resultados de España y de toda la Unión Europea.

Solución. : Final inmersión lingüística. Libre elección de centro y mejora del nivel del profesorado que por lo reflejado en la foto desconocen por completo la realidad lingüística y social de Baleares

Conclusión:Tenemos diagnóstico y solución. Hay que ser valiente y espero que PP y VOX actúen con contundencia. serenidad y mucho diálogo con sectores antibaleares.
Valoració:-30menosmas
Per Hazerme zitio!!!, fa 8 mesos
En destrunyer és una vella baixant amb trineu sense frens per les costes de Xorrigo moments abans de pegar-se la gran hostia a la primera curva.
Valoració:10menosmas
Per Kapput, fa 8 mesos
Destronxer, a quin colegi vas anar tu per ser tan extremadament maleducat?. El que hauries de fer és començar a activar el teu xip d'autodestrucció perquè els fatxes tanmateix estau acabats. Finito.
Valoració:9menosmas
Per Ah !, fa 8 mesos
Ja ho entenc. Es Destruñor així no perd per ses escales de sa comunidat de veïns, i és beneficiós pes veïns i veïnes. Ho aprob. Tot sia per una bona causa. Paciència.
Valoració:5menosmas
Per Uep, fa 8 mesos
El Destruñor si no pot descarregar de tant en tant qualcuna arrojada seva no és bo per a res, ni per a fer una canyeta amb els veïns de l,escala. I és que té la salut neuronal bastant justeta. Se li nota des de molt lluny i sens presentacions. Destruñor asserena,t un poc homo.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente