cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Allau de solidaritat cap a l'STEI davant l'atac espanyolista a la seva seu

223123

La seu central de l'STEI Intersindical, a Palma, ha estat atacada la matinada d'aquest dimarts després que el sindicat fes pública la seva crítica a les polítiques segregacionistes de PP-VOX.

La seu, situada al carrer Jaume Ferran, ha aparegut amb la façana embrutada amb una pintada que hi diu «viva España». També han estat atacats els panell indicadors dels horaris de la seu i el rètol amb el logotip de l'entitat sindical.

Davant aquest greu atac ideològic a un sindicat, que la presidenta Marga Prohens ha titllat d'«acte vandàlic», la solidaritat ha omplert les xarxes de missatges de suport cap a l'STEI i cap a la lluita per una educació en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 6 mesos
Els enemics d'Espanya són els qui fan servir el seu nom i la seva bandera amb ira i odi. Tot el meu suport a l'Stei-i, que per ser una persona jurídica educada, pacífica, i civilitzada, i centrada en la cirera del pastís bilingüe (el castellà és el pastís, cada vegada més majoritari, i la cirera el català, ja que és la llengua pròpia), ha estat un bon exemple com a persona jurídica registrada a l'Estat espanyol i un orgull per als espanyols. Perquè pot ser compatible ser independentista amb ser bon espanyol. De fet, el camí cap a la independència, com va fer Gallaecia amb Roma, passa amb la construcció d'una relació de mútua confiança que desemboca en un mutu reconeixement de la sobirania. L'Stei-i ho ha fet molt bé, sempre evitant l'odi i la violència. Alerta ara i reaccionar amb massa agressivitat davant VOX. Pot guanyar respecte, credibilitat i mèrit o pot semblar una titella de la indústria del sensacionalisme polític. Sort.
Valoració:3menosmas
Per jbm, fa 6 mesos
Idò ... Si voleu que es madrilenys lingüísticament incompetents vos fotin sa feina a voltros qui heu estudiat aquí i en coneixeu ses dues llengües oficials, Votau PP
Valoració:10menosmas
Per jbm, fa 6 mesos
Es qui duim molts d'anys a s'esquena recordam perfectament quan per aquí feien exactament lo mateix quan era hora de fer "es servici"....
«Hay que castellanizar a Cataluña... Hay que pensar en español, hablar en español y conducirse como español, y esto de grado o por fuerza. El soldado y el marinero catalán deben ir a servir a otras regiones de España … El día 1o de febrero…no debe haber un solo soldado en la región catalana siendo substituidos por los de las demás provincias españolas». (Ejército y Armada, Madrid, 1906).
.... Sembla ser que ara ho volen fer amb tota casta de funcionaris (i per això volen llevar lo de sebre es mallorquí, per poder traginar funiconaris cap aquí i que es fills des qui vivim aquí se n'hagen d'anar cap a una altra banda)
Valoració:9menosmas
Per jbm, fa 6 mesos

Qui va a viure a un territori diferent del propi i no es molesta en aprendre la llengua pròpia dels indígenes d'aquell territori és un colonitzador,tant si són anglófons que van a viure a Puerto Rico, com si són madrilenys que van a viure a Formentera.
Valoració:9menosmas
Per A. Cirer, fa 6 mesos
Endavant l'STEI i tots els qui treballen per una escola pública de qualitat i en català, la llengua del nostre país. Sense defallir.
Valoració:12menosmas
Per escardapenyes, fa 6 mesos
Això és el resultat de la cultura Ñordo
espanyola estic emprenyat en lo que veig i llegeixo cada dia, però no podem defallir, companys estam amb vosaltres
! Visca la llengua i la cultura catalana !
Valoració:12menosmas
Per Fila prim, fa 6 mesos
Aquest si és el veritable tsunami terrorista
Valoració:15menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Força, STEI !!! Sempre heu sigut valents i ara, més que mai. Enhorabona.
Valoració:12menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
I aquests beneitarros que embruten les parets, se pensen que posant viva españa ja son més patriotes que la mare que les va parir. Doncs ja ho veieu. ESPAÑA NO VOL PERDRE ELS CATALANS, a cap preu. Els catalans fan falta a la vostra España, i vosaltres anau en contra nostre, catalans de Mallorca. Per tant, anau en contra dels interessos espanyols. NO TENIU SENTIT DE LA DIGNITAT. NO SOU ESPANYOLS. Sols sou gamberros i barroers.
Valoració:15menosmas
Per l'observador, fa 6 mesos
eÑeros, folloneros, marrulleros, fascisteros, caciqueros casposos. Fora feixistes de ca nostra!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente