cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Amnistia Internacional inaugura el seu nou local a Palma

Amnistia Internacional a les Illes Balears ha inaugurat la seva nova seu, situada al carrer Sant Elies, a Palma, després d'11 anys d'estar situada en la plaça de l'Olivar.

Segons ha informat l'organització aquest dilluns, el d'ara és un local més espaiós i, per tant, «més adequat a les necessitats derivades de l'increment de socis d'aquesta ONG, referent en la defensa dels drets humans».

Durant l'acte, celebrat el divendres i al qual varen acudir representacions de socis, activistes i simpatitzants, es va dur a terme un homenatge a la sòcia i activista Jero Amengual, que segueix en actiu després de 40 anys, havent estat una de les primeres a les Balears.

La membre de la Junta Directiva de la Secció Espanyola d'Amnistia Internacional, Nieves Gascón, en nom de la presidenta, Beth Gelb, i de tots els socis d'Amnistia Internacional, li varen fer lliurament d'una còpia idèntica a l'original del premi Nobel atorgat a Amnistia Internacional en 1977.

Amb deu milions de socis i presència en gairebé tots els països del món, Amnistia Internacional compta en l'actualitat, a les Balears, amb 2.641 socis del total de 97.000 que hi ha a tot l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estrenen local, fa 9 mesos
No volgueren fer- se reso dels catalans, que havien estat maltractats i apallissats per la policia espanyola el 1-O-17, però hem de pensar que no son també partidistes quan protesten per altres causes més llunyanes?
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente