cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Apareixen a Palma cartells amb les fotos i les biografies de les persones segrestades per Hamàs

222573

A diverses zones de Palma es poden observar petits murals fets per cartells amb fotografies i biografies de les persones segrestades per l'organització palestina Hamàs.

Entre 120 i 200 persones, israelianes i estrangeres, varen ser preses com a ostatges per Hamas el 7 d'octubre, segons el govern israelià.

Entre els ostatges hi ha soldats israelians, dones, infants, persones grans i treballadors estrangers. Les proves d'empresonament provenen d'imatges enregistrades i difoses per Hamàs durant els segrestos el 7 d'octubre.

També s'ha registrat la ubicació dels telèfons mòbils israelians en territori palestí. Segons Hamàs, que ha amenaçat d'executar ostatges en cas d'atacs a civils, ja han mort 22 ostatges pels bombardejos israelians, tot i que aquesta xifra no es pot verificar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pussilànime, fa 9 mesos
Per apòstols els que
predicau l'amor i la tendresa cap a Hamàs, Hezbolah i l'Estat Islàmic.
I pobret ho seràs tu, que no suportes que els altres no pensin com tu.
Valoració:-2menosmas
Per Pobret, fa 9 mesos
Te repeteixes més que l'all, apòstol de la por. Ergo és propaganda.
Valoració:1menosmas
Per Fa por dir la veritat, però s'ha de fer, fa 9 mesos
La idea d'un estat palestí surt al segle passat a l'antiga URSS, perque se volia
estendre per aquella zona, per incorporar- la a la seva vasta nació.
Per aquest motiu, els partits d'esquerra estan tan a favor d'aquesta gent àrab o pseudo- àrab i en contra de l'estat d'Israel: Perque encara conserven part del germen de l'antic comunisme.
I per arribar a la veritat no s'ha de creure tot el que ens conten. La gent s'ha d'informar dels antecedents històrics mitjançant fonts fiables, no escoltant el que diuen els savis de les barres dels bars, ni tampoc tot el que amollen per les xarxes socials .
I els mitjans tampoc haurien de donar per bones, totes les xifres que els dónen els mateixos de Hamàs, perque el més probable és que estiguin canviades per manipul.lar la opinió de la gent.
Però el més trist, és que malgrat no faci ni tres setmanes, ja ningú recorda qui va començar el conflicte i la culpa sempre la donen als mateixos.
I així serà fins que arribin a expulsar a tots els israelíans del seu país. I quan els fe la Jihad venguin a per noltros, tots aquests que s"exalten tant ho entendràn. Però ja serà massa tard i comprendrer- ho ja no els servirà per res.
Valoració:-3menosmas
Per Indignat, fa 9 mesos
@Del costat de la veritat,
Tornaré a la història. L'actual estat d'Israel es va crear el 1948, O m'ho invent? No és va crear on allà on era territori palestí? No han estat ampliant fronteres? No han estat fent assentaments dins Palestina?
O és la por la que ens du a defensar el que no és defensable?
Lliçons no en d'on, només expos el meu punt de vista. Sereu vos qui voleu una sola veritat.
Jo he dit i ho torn a dir. Condem tota mena de violència i terrorisme, vengui de qui vengui.
El discurs que no s'adapten, que si els impostos, que si les ajudes,... De anual de xenòfob. Veure el mal en la gent de fora.
Com si no tenguéssim prou corruptes autòctons...
Quan era petit aquest discurs el sentia però els recrimintas eren els gitanos o també els foraters...
Clar, ara ens hem globalitzat...


Valoració:0menosmas
Per Del costat de la veritat, fa 9 mesos
@Indignat: Abans d'amollar sentències, li pegui una llegida a la Història i no cregui tot el que li conten..
Mai hi va haver cap nació, ni estat palestí. I els jueus ténen més dret que ells a establir- se a aquella terra, a on hi viviren els seus avant- passats per espai de mil cinc-cents anys.
Però ja sabem com son els moros: Perque noltros, els occidentals els hem de tenir a dins dels nostres països, malgrat no se vulguin adaptar, donant- los ajudes sortides dels nostros impostos i aguantant les seves dolenties, però ells son incapaços de compartir res ni d'acceptar la Història tal i com és, ni tampoc assumir que no just ells ténen drets, sinó que els altres també en ténen.
Valoració:-2menosmas
Per Indignat, fa 9 mesos
@Hi ha qualque cosa amagada
Torn a dir que estic en contra de qualsevol mena de terrorisme.
Crec que els que defensau Israel oblida que és un estat creat després de la segona guerra mundial dins del territori de Palestina.
No han aturat d'ampliar fronteres a costa dels palestins...
No tots els palestins són Hamas i per vosaltres demanar que no massa ring palestins és estar a favor de terroristes.
Has posat només dues opcions damunt la taula: ser proarab o antiisraelià.
Pens que del que hem de parlar és de drets humans. Ni uns ni els altres els han de vulnerar. Si reclamar drets humans per ambdós costats és ser antiisraelià....
Valoració:-1menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
Me dol tant aquesta nova guerra tant bestia, que no me puc decantar ni per uns, ni pels altres. Sols me posaria ben el mig, per que parassin de cop. NO APORTEN RES DE BO !! Barallar-se NO HA ESTAT MAI SOLUCIÓ DE RES. Els que porten el MÓN s'han de RE.INVENTAR. Una vagada mes, NO A LES GUERRES I NO A LES ARMES
Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa 9 mesos
Hamàs i hezbolà són terrorisme. Cap recolzament. Netanyahu i els seu govern son nazisme jueu. Cap recolzament. Però cal recordar que fa 75 anys, abans de la "fundació" del estat d'Israel no hi havia tanta sang.
Valoració:1menosmas
Per Hi ha qualque cosa amagada, fa 9 mesos
A la franja de Gaza ja no queden jueus de fa almenys quinze anys, però dir mentides és una bona excusa per començar guerres.
I quan ja hagin devastat Israel, els jihadistes vindran cap aqui, amb l'altra excusa de que Jaume Primer els va "massacrar"els seus avantpassats.
Tota Europa està a favor d'Israel menys aquí, que besen els peus els terroristes islàmics, que son els que ténen la culpa de totes les morts, tant d'israelians, com de palestins, com dels estrangers que se trobaven allà.
Molt encesos i fanàtics trob que son, tots aquests pro- palestins, per tractar- se d'un conflicte llunyà. No ténen la mateixa postura que a altres conflictes, com per exemple la guerra d'Ucraïna, Síria i altres guerres menys evitables. Deu ser per arabofilia, o per judeofòbia?
Qui ho sap! Possiblement la majoria no ho saben ni ells, i se limiten a seguir als seus líders.

Valoració:1menosmas
Per indignat, fa 9 mesos
@M'és igual tot el que me diguin els fanàtics
No menystendré cap víctima de cap bàndol.
Son víctimes tant els israelians com els palestins.
Però, negaràs que Israel ha anat envaint Palestina amb els seus assentaments?
Negaràs que Israel abusa de la seva superioritat armamentística per anar ampliant les seves fronteres?
Hem d'aplaudir que Israel redueixi a pols la franja de Gaza amb totes les persones que hi viuen?
Si creus que per no aplaudir-ho som un fanàtic...
Si creus que per recordar que Israel és un estat que es va crear després de la segona guerra mundial dins on hi havia Palestina som un fanàtic...
No sé qui serà el fanàtic. Jo estic en contra del terrorisme, de TOT el terrorisme. Hi hagi o no un Estat al darrera.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente